Efter tvivl og tøven: Nu har Jackie fået tre nye operationer

I onsdags lagde Jackie Navarro sig igen under kniven.

Af Lotte Knudsen - 3. marts 2022 kl. 14:12

Brystimplantater, brazilian butt lift, Botox plus det løse – Jackie Navarro, tør, hvor andre tøver, når det gælder personlig forskønnelse på plastikkirurgisk vis. Og efter flere overvejelser har ‘Forsidefruen’ endnu en gang lagt sig under kniven.

– Så er det dagen efter operationen, og jeg har det godt. Det var en 4 timers lang operation. Jeg har fået lavet en del, nu hvor jeg alligevel var under kniven, fortæller Jackie i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: 11 dage over termin: Ung mor har født

Fire guldklumper – Theodor, Victor, Cherie og lille Chloé Valentina fra 2019 – har ‘Forsidefruen’ bragt til verden, og det har i dén grad tæret på mavemuskulaturen. Forandringer som ikke bare kan trænes væk, så Jackie Navarro har besluttet sig for at få opstrammet bugmuskulaturen me

– Jeg har fået lavet min mave. Jeg har fået syet de nedre mavemuskler sammen, da jeg har fået delte mavemuskler efter mine graviditeter, hvilket gjorde at jeg så oppustet ud, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne bryder grædende sammen: Frygter overfald

Udover at få strammet maveregionen op har Jackie Navarro også fået fintunet sin kropsfigur.

– Jeg har også fået lavet noget, som hedder high definition liposculpture, hvor man går ind og ændrer på sin skulptur og sin talje, forklarer Jackie.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr henter ukrainske flygtninge i Polen

Popoen har også fået en tur, selvom det kun er to år siden, at hun sidst fik foretaget et numseløft – et såkaldt ‘brazilian butt lift’.

– Da jeg alligevel skulle have en fedtsugning, så fik jeg også lavet en BBL igen, fortæller forsidefruen.

Med de tre operationer føler Jackie dog, at hun er ved at være i mål med sin drømmekrop.

Læs mere om