Efter tragisk dødsfald: Julie og kæresten klippet ud af 'De unge mødre'

SBS Discovery og SandTV har valgt at klippe alt med Julie og Benjamin ud af tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 29. februar 2016 kl. 11:58

‘De unge mødre’-deltageren Julie Boraso Heinesen blev i sidste uge ramt af en stor tragedie, da kæresten gennem de sidste måneder, Benjamin Kelly, valgte at tage sit eget liv.
Seerne af ‘De unge mødre’ fik lov til at stifte bekendtskab med Benjamin i sidste uges sæsonpremiere af reportageserien, og han skulle også have været med i det kommende afsnit, hvor han sammen med Julie er i Tyrkiet. I første omgang valgte SBS Discovery derfor at fjerne snigpremieren på afsnittet fra stramingtjenesten DPlay og samtidig droppe genudsendelserne af sæsonens første afsnit.
Det var uvist, om afsnit 2 ville blive sendt i morgen, men man er nu kommet frem til, at afsnittet bliver sendt efter planen. Af respekt for Julie og de andre pårørende har man dog valgt at klippe alt med hende og Benjamin ud af afsnittet. Det bekræfter SBS Discovery over for Realityportalen.dk.
Dermed kan du altså se sæsonens andet afsnit af ‘De unge mødre’ – dog uden Julie og Benjamin – efter planen i morgen tirsdag klokken 20:00.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Min kæreste er forsvundet
LÆS OGSÅ: Ung mors efterlyste kæreste fundet død
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Marttin: Benjamins død er et kæmpe tab
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.