Efter knude-skræk: Ingen glædelige nyheder til Katherina

‘De unge mødre’-deltageren har været til lægen med sønnen Mikkel, men desværre var der ikke gode nyheder.

Af Jonas Sand - 15. december 2015 kl. 13:37

‘De unge mødre’-deltageren Katherina har meget at tænke på i denne stressende juletid. Tidligere på måneden fik sønnen Mikkel igen konstateret en knude i halsen, og i dag var den unge mor med sin søn til lægen. Her var der desværre ikke glædelige nyheder.
– Mikkel satte sig ned, og undersøgelsen startede. Det varede kun et par minutter, før hun kontaktede Vejle Sygehus. Knuden blev målt, og vi skal nu afvente indkaldelse til en ultralydsscanning, skriver Katherina på sin blog.

(Foto: Privat)

Knuden sidder næsten samme sted, som den Mikkel fik fjernet tidligere i år. (Foto: Privat)


Over for Realityportalen.dk uddyber ‘De unge mødre’-deltageren situationen.
– Lægen så bekymret ud og målte knuden. Mikkel tager det meget pænt, og vi burde modtage en tid inden for en uge. Vi håber ikke, at han skal vente længe med at blive ultralydsscannet, fortæller den unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina efter ny knude: Jeg vil ikke væk fra Mikkel
På med mor-hatten
På bloggen fortæller Katherina om, hvor svært hun har det med det hele. Hun har svært ved at være glad i øjeblikket, men hun ved, at det ikke nytter noget at være ked af det – tværtimod.
– Jeg havde lyst til at stå skrigende og flæbe som en belastende unge i trodsalderen, men det kunne jeg ikke. På med mor-hatten! skriver hun.
Den stolte mor valgte at give sønnen 20 kroner, fordi han var dygtig ved lægen, og Mikkel valgte, at de skulle bruges på en pose chips. Og sådan bliver det hver gang de skal til lægen med en knude, har de nu aftalt. Og den idé er Mikkel fan af.
– Det lyder som en god idé! Jeg er en ret heldig dreng, ikke mor! udbrød han.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Droppet af kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser..