Efter iskold luft på ‘Paradise’: Sådan har jeg det med Sille i dag

Sille og Sofia havde ikke meget tilovers for hinanden efter den seneste parceremoni på ‘Paradise’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. oktober 2021 kl. 06:55

I gårsdagens afsnit ‘Paradise’ kunne man se, hvordan Sille og Sofia pludselig var midt i et stort skænderi allerede få timer efter, de havde mødt hinanden for første gang.

Det skete, fordi Sofia satte spørgsmålstegn ved Silles argumentation for, hvorfor hun placerede sig bag David til parceremonien. Men ret hurtigt kom skænderiet til at handle om, hvorvidt de to piger havde den rette attitude over for hinanden, og tonen endte med at blive hård.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Amalie Szigethy gæster ‘Vild med dans’…

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Nu fortæller Sofia, hvordan hun har det med Sille i dag, hvor det efterhånden er længe siden, at skænderiet fandt sted.

– Jeg har svært ved at holde min kæft. Vi har, efter vi er kommet hjem, fået snakket ud omkring situationen. Og både Sille og Nora (før Stine, red.) har givet mig en undskyldning. Hvorfor – ved jeg ikke. De har ikke sagt noget, der rører mig indtil videre. Men det vil tiden jo vise, siger Sofia til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor vil ikke stå i vejen for Rachels drøm

Det kunne altså godt lyde til, at skænderiet efter parceremonien ikke blev det sidste mellem de to paradisoer.

– Sille sagde undskyld til mig i vores dialog i gårsdagens afsnit. Det var fint. Derefter har de begge sagt undskyld for noget, de skulle have sagt i programmerne bag min ryg efterfølgende. Det er ikke noget, jeg har haft brug for at få, fortæller baben.

LÆS OGSÅ: Maxine køber egen gård: Jeg vil konkurrere med de bedste

Selvom alt er fint, så har opholdet i Mexico altså ikke ført til et nyt venskab.

– Vi ses ikke privat. Men vi kan sagtens snakke sammen. No hate, lyder det.

Læs mere om