Efter corona: Realitybabe trækker sig

Baben fra ‘Paradise Hotel’ 2020 var engang sådan en, der aldrig sagde nej til en fest. Men nu trækker hun stikket, og det skyldes ikke kun corona.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. december 2020 kl. 6:55

Når man er med i ‘Paradise Hotel’, skal man helst være glad for at være sammen med mange mennesker og at vælte sig i fester og alkohol. Det var Freja Rømer også, da hun tilbage i foråret 2019 opholdt sig på det farvestrålende hotel i Mexico.

Men siden er der sket meget med hende, og nu har hun ikke længere lysten til at leve det vilde liv.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

Kinesisk nytår på ‘Paradise Hotel’ 2020. Foto: Janus Nielsen for Viaplay/Viafree

– Jeg kan godt mærke, og det er noget, jeg har lagt mærke til her på den seneste efter corona, og efter jeg har været syg. Jeg er generelt meget sensitiv overfor store forsamlinger, siger Freja Rømer i en story på Instagram.

Hun var i efteråret blevet smittet med corona og havde en lang række dage, hvor hun var helt alene i isolation.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

Ikke kun coronas skyld

‘Paradise’-baben har dog aldrig haft lyst til at drikke sig helt vildt fuld, men nu er lysten til overhovedet at drikke næsten forsvundet helt.

Hun er dog stadig et meget socialt menneske, og det vil hun bliver ved med at være, men hun vil altså ikke være i store forsamlinger, hvor der er alkohol indblandet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

– Jeg ved ikke, hvad der er sket. Om jeg er blevet gammel og voksen, eller hvad et er. Jeg er ret sikker på, det hænger sammen med, at jeg har valgt at gå ind i den spirituelle verden. De sidste otte måneder har jeg lært mig selv at kende og er kommet i kontakt med mig selv. Jeg kan virkelig bare mærke, at jeg er ikke en person, der kan leve på den frekvens.

Freja fortæller, at hun det seneste stykke tid er blevet god til at sige fra, hvilket hun bestemt ikke altid har været.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde scorer roller i stor film

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’

Læs mere om