'De unge mødre'-Line: Sådan går det med Alexander

Lines regnbuebarn Alexander blev født med sygdommen Hirschsprung. Læs her, hvordan det går den lille dreng.

Af Maiken Støvring - 24. marts 2014 kl. 9:03

Alt var som det skulle være, da Line blev gravid med sønnen Alexander, hvis fædre er det homoseksuelle par Peter og Michael. Og selve fødslen gik da også rigtig godt.
Herfra begyndte lille Alexander dog at blive syg, og har i dag fået diagnosen Hirschsprung. Sygdommen gør, at han mangler nerveceller i tarmen, og derfor ikke kan kontrollere tarmen. En sygdom, der var ved at dræbe Alexander, men sådan står det heldigvis ikke til mere.
– Det er gået godt med Alexander, siden han blev syg. Nu er han stort set som andre børn, og han er kommet af med sin stomipose. Dog kan han risikere at skulle bruge ble resten af sit liv, fortæller Line til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse misbrugt på kinky sex-site
Fremtiden er forhåbentlig lys
I de første seks måneder af sit liv var den lille dreng igennem tre operationer, hvilket tog hårdt på ham såvel som de bekymrede forældre. Derfor er det nu en stor lettelse, at det går så godt.
– Det er uvist, om han skal igennem flere indgreb, men indtil videre er der ro på. Der er ikke flere operationer i sigte lige nu, og snart skal vi til diætist, så vi kan afhjælpe sygdommen gennem kosten, slutter den unge mor af.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nadja: Sådan bliver brylluppet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.