'Drengene på kanten' åbner ny butik: Vi vil styre vores eget brand

Nu kan Dennis og Valdemar også kalde sig butiksejere.

Af Louise Vilsbøl - 30. november 2016 kl. 20:55

På få måneder har Valdemar og Dennis fra ‘Drengene på kanten’ opnået nærmest kultstatus og er blevet deres eget brand, derfor har de nu fået en manager, en Facebookside og som sidste skud på stammen også deres egen netbutik.
I webshoppen kan man indtil videre købe tre forskellige t-shirts, hvoraf den ene er med drengenes navn, den anden er med en tegning af Dennis og Valdemar, mens den tredje forestiller et “wallemontana håndtegn”, som er Valdemars signatur håndtegn.
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’-deltager er gravid
– Vi har lavet en webshop, fordi vi har set på vores ligesindede i denne branche og set, hvor svært de har ved at tjene til dagen og vejen, fastslår Valdemar og Dennis overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi vil gerne leve af det, vi laver, så vi kan levere god underholdning og sjove øjeblikke til vores fans og følgere og ikke skulle bruge halvdelen af vores liv på at svinge varer over disken i Fakta.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået job som stripper
Vil ikke være afhængig af tv-programmer
De tre t-shirts, som man nu kan finde på shoppen, er dog kun begyndelsen for de to kække fyre fra Lolland, som har planer om langt mere merchandise til deres fans. De vil nemlig gerne blive husket, selvom tv-programmet er slut.
– Spørgsmålet er, hvor længe vi kan holde den kørende, og det er derfor, vi har besluttet at lave vores eget brand. Så vi selv kan styre det og ikke er afhængige af at skulle deltage i alle mulige tv-programmer for at holde os interessante og relevante, forklarer de.
Hvis man gerne vil have fat i en af Dennis og Valdemars t-shirts, så skal man skynde sig, de skulle nemlig alle være trykt i begrænset antal. Se deres webshop her, og følg drengene på deres Facebookside her.
LÆS OGSÅ: Valdemar fra ‘Drengene på kanten’ springer ud som rapper
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.