Drama på ‘Paradise’: Deltager lægger martyrplan

Der bliver lagt vilde planer inden aftenens partnerceremoni, hvor endnu en paradiso står for skud.

Af Linnea Thorseth - 6. juli 2022 kl. 7:55

En partnerceremoni banker på døren, og da den nye pige snupper Zilas’ stol, har ingen længere mulighed for at stille sig bag ham. Kristians plan ryger dermed i vasken, og han må lægge en ny.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Kristian og Sidsel fortæller om deres deltagelse i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Hvem er den største personlighed på ‘Paradise’?

– Bag Zilas, var det eneste sted, jeg kunne stå sikkert. Så stiller jeg mig hellere bag Sejr, Mathias eller Gustav; folk, der er store spillere. Jeg vil hellere ryge ud bag jer end bag en ny pige. Det er den eneste måde, jeg vil føle mig værdig på, hvis jeg ryger, siger en frustreret Kristian til ‘Paradise’ kollegaerne Sejr og Mathias.

En populær fyr

Kristian er hurtigt blevet en populær fyr på hotellet. Udover at Sidsel giver udtryk for et godt øje til fitness-fyren Kristian, så er der også masser af kærlighed at finde hos andre deltagere.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-vinder taler ud om stofmisbrug

– Jeg synes det er fucking ærgerligt, hvis Kristian han skal hjem. Jeg er sindsygt glad for knægten og denne her martyr-plan, han har tænkt sig at køre, synes jeg er et elendigt valg, siger Sejr, vis egen plan er at holde sig til Louise under aftenens partnerceremoni.

Følelserne kommer til at sidde langt ude på tøjet i aftenens afsnit af ‘Paradise’. 

LÆS OGSÅ: Teresa: Alt er ikke megagodt lige nu

Følg med på Viaplay fra kl. 16.00.