DRAMA: Iskold luft mellem to unge mødre

Luften er mere end bare kølig mellem de tidligere veninder, som ikke har snakket sammen i et år.

Af Jonas Sand - 4. maj 2015 kl. 8:41

Louise Brylle og Victoria Damkjer medvirker begge i ‘De unge mødre’, men de to piger kendte faktisk allerede hinanden inden programmet.

Louise og Victoria har tidligere været tætte veninder, men de to er ikke længere på talefod. (Foto: Realityportalen.dk og Krestine Havemann/SBS)

Louise og Victoria har tidligere været tætte veninder, men de to er ikke længere på talefod. (Foto: Realityportalen.dk og Krestine Havemann/SBS)


Da Louise kom med, blev hun præsenteret som Victorias veninde.
Men siden er meget sket mellem de to unge mødre. Luften er nemlig iskold mellem de tidligere gode veninder, og kilder tæt på pigerne fortæller, at de to har ikke snakket sammen i det seneste år.
Victoria bekræfter oplysningerne over for Realityportalen.dk. Hun vil dog ikke at komme nærmere ind på årsagen, mens Louise ikke ønsker at kommentere på sagen.
LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor får barn med kriminel
Flere årsager

Det er ikke første gang, at Victoria er oppe at skændes med en anden af programmets deltagere. Tidligere har vi fortalt, hvordan det skabte problemer med Julie Borasso, da hun fandt sammen med hendes eks-kæreste, Sonny.
Louise støttede angiveligt Julie i trekantsdramaet, og selv om Victoria og Julie efterfølgende har sluttet fred, så kan man ikke sige det samme om de to tidligere naboer fra Toftlund. Problemerne mellem de to startede nemlig allerede inden.
I ‘De unge mødre’ har man kunnet se, at Louise har haft et on/off-forhold til kæresten Jesper. Kilder fortæller, at Victoria har blandet sig lidt for meget i det forhold, og at det skulle have skabt en del problemer mellem de to.
Men én ting er helt sikkert. Luften er iskold mellem de unge mødre, og der er intet, som tyder på, at de igen kommer til at se hinanden bag kameraet.
LÆS OGSÅ: Ung mor fortryder utroskab
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.