Dagens julegodte: Ham her mener, at Julen gør damerne kælen

Julen nærmer sig, og julehumøret stiger – i hvert fald hos Dolken. For hos Dolken er jul lig med druk og damer.

Af Ida Reihs Andersen - 2. december 2012 kl. 10:00

Dolken har ikke fejret juleaften de sidste fem år, men selvom Dolken ikke er det store ’jule-menneske’, så nyder han alligevel julemåneden.
– Hvem elsker ikke en god julefrokost og damer i kjoler? Det kilder jo helt ude i spidsen, lyder det fra Dolken.

Dolken elsker julen og hvad der tilhører af damer og sprut. (Foto: Privat)


Dolken elsker nemlig julemåneden, fordi den gør noget helt specielt ved damerne.
– Det bedste ved julen er uden tvivl, at alle damer kommer i byen i julen. Jeg ved ikke hvad julen gør ved kvinder, men min erfaring siger mig, at de er mere kælen i denne måned, fastslår Dolken.
Fik blowjob
Dolken husker specielt en bestemt jul, hvor han ’blev smurt ind i kærlighed’ af det modsatte køn.
– Jeg fik et blowjob en juleaften. Det var ganske fint. Det er jo en pakke, som man kan forholde sig til, siger Dolken med et smil.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: ‘Big Brother’-Amanda: Jeg hader julen
Ønsker sig en nisse-pige
Og i år er der heller ikke nogen tvivl om, hvad Dolken ønsker sig allermest.
– Jeg ville da ønske, at det bankede på døren hver advent, hvor der ville stå en nisse-pige til fri benyttelse, siger Dolken og uddyber, at det gerne måtte være en nisse-pige fra en ny verdensdel hver gang.
Tror ikke på julemanden længere
Dolken holdte op med at tro på julemanden i en tidlig alder. Det skyldes nemlig en jul, hvor han ikke fik det, som han havde ønsket sig allermest.

Dolken som lille julenisse, han er jo kær, og mon ikke, han nok skal kunne score et par lamselår, hvis han hiver dette foto op af lommen. (Foto: Privat)


– Jeg tror, at alle børn holder op med at tro på julemanden, første gang de ikke får det, som de ønsker sig. Jeg kan huske, at jeg som 12-årig ønskede mig lidt ’kærlighed’, hvilket jeg ikke fik, så jeg tror, at jeg var omkring 12 år, da jeg holdte op med at tro på ham, fortæller Dolken.
LÆS OGSÅ: Joy må ikke dyrke sex i to måneder
Julemanden på besøg?
Han vil dog ikke afvise, at julemanden engang var på besøg i hans barndomshjem.
– Jeg husker en juleaften, hvor det lød som om, at min mor fik lidt ’kærlighed’, men jeg ved ikke, om det var julemanden eller min far, griner dolken og understreger, at det dog er mange år siden.
Fast juletradition
Selvom Dolken som sagt ikke er det store ’jule-menneske’, er der alligevel en fast juletradition, som går igen år efter år.
– Jeg plejer at mødes med mine venner omkring kl. 22, hvor vi begynder at varme op til 1. Juledag, slutter Dolken, som gerne vil ønske alle en lækker jul.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.