Dolken: Jeg vil ud af mit hylster

14 dage i et sommerhus på Rømø blev de fedeste dage for ’Dolken’, som han bliver kaldt i den kommende sæson. Men hvem gemmer sig bag ’Dolken’?

Af Mikkeline Andersen - 2. august 2012 kl. 12:00

Ønsket om en fed oplevelse og nye udfordringer går igen hos de kommende deltagere i ’Kongerne af Rømø’. Men Martin Vinther håber også, at deltagelsen i den kommende sæson af ”Kongerne” vil udvikle sig til mere tv efterfølgende.
-Det er selvfølgelig for at få en mega-fed oplevelse, og så håber jeg selvfølgelig, at det kan kaste lidt af sig bagefter, fortæller Martin til Realityportalen.dk.
Når den nye sæson af Kongerne ruller over skærmen, vil Martin Vinther blive kendt under kælenavnet ’Dolken’. Og Dolken må siges at klinge lidt anderledes i forhold til det hans meget almindelige navn, Martin. Ifølge Dolken selv, skal kælenavnet dog ikke forbindes med størrelse eller lignende.
-Man skal nærmere forstå det, som en ting, der gerne vil ud af sit hylster så meget som muligt”, forklarer han videre og understreger, at han som person er imødekommende, kærlig og mega liderlig, griner han.
LÆS OGSÅ: Mere end bare foxy
Den fedeste oplevelse
Martins møde med de andre konger har udelukkende været positivt. Selvom han havde været en smule bekymret for, at det ville skabe problemer, når man sætter otte forskellige personligheder sammen. Men han tøver ikke med at slå fast, at det har været de fedeste dage i hele hans liv.
Det var dog en speciel oplevelse at have et kamerahold i hælene.
-De første par dage var jeg godt nok nervøs, lyder det fra Dolken, som uddyber, at man hurtigt vænnede sig til det.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen vil knalde Babe
En vildkat
Når den kommende sæson af Kongerne kører over skærmen, vil det ikke være en kæreste, som holder Martin tilbage. Sådan en har han nemlig ikke – og understreger, at han heller ingen planer har om at finde en i den kommende tid..
Dolken er dog ikke i tvivl om hvem, der er favoritten, når det kommer til at ’hooke op’ med en af de andre konger.
-Det må være Malene, alias Foxy, – jeg tror hun er en lille vildkat¸ slår Dolken fast og fortæller yderligere, at man skal have begge ben på jorden, hvis man skal score ham.
Hvordan det hele forløber, når programmet skydes i gang, må vi vente og se. Men Martin Vinther lover, at det bliver vildt!
LÆS OGSÅ: 5 nye konger er kronet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.