Diva-Patrick lavede aftaler for at redde sig selv og Julie

I mandagens afsnit af ’Divaer i junglen’ kom Patricks skjulte alliancer frem i lyset. Men han fortryder ikke, at han lavede aftaler med både Julie, Jeanette og Maria.

Paradise hotel, divaer i junglen
Af Ida Reihs Andersen - 26. marts 2013 kl. 7:39

Mens Patrick var på hospitalet for at behandling for sin tropesygdom, fandt Julie, Jeanette og Maria ud af, at de alle sammen havde lavet aftaler med Patrick. Men Patrick havde regnet med, at de ville gennemskue ham på et tidspunkt.
– Jeg havde regnet med, at de ville finde ud af det. Men aftalerne lavede jeg i første omgang for at redde mig og Julie, siger Patrick til Realityportalen og fortsætter:
– Jeg løj for Jeanette om, at vi skulle gå hele vejen sammen for, at det ikke blev Jeanette og Pernille mod mig og Julie. 
Senere hen lovede jeg Maria en ring, da jeg kunne mærke, at hendes kampgejst var ved at falde, fordi hun ikke følte, at hun fik noget ud af at vinde.
LÆS OGSÅ: Diva-Nadia er færdig med reality
Fik det ud af det, som han ville
Selvom Julie, Jeanette og Maria fandt ud af, at Patrick havde planer med dem alle, så fik han det ud af det, som han ville inden holdsammenlægningen.
– Jeg fik det ud af det, som jeg ville – 
Pernille ud af vagten og Marias kampgejst tilbage. Nu manglede jeg bare at blive slået sammen med de andre, og det kom heldigvis på det bedste tidspunkt, siger Patrick og henviser til, at ’Pink blondies’ og ’Brainy brunettes’ bliver til ét hold i næste afsnit, som sendes på mandag.
LÆS OGSÅ: Reality-par jubler: mirakelbaby på vej
Forstår godt, at de rottede sig sammen
Patrick forstår godt, hvorfor Maria, Jeanette og Julie rottede sig sammen mod ham.
– Maria ville bare have en alliance så hurtigt som muligt. Jeanette var ved at blive bange for mig som modstander. Og Julie var utrolig forvirret over, om hun skulle stole på mig eller ej. Hun ved, at jeg kan røvrende folk, og hun var bange for, at jeg røvrendte hende, siger Patrick.
LÆS OGSÅ: Gustav spår om ny ‘Diva’-sæson
Spillede sammen med Julie
Ifølge Patrick havde Julie dog ingen grund til at være bange for at blive røvrendt, for det var kun hende, som han spillede sammen med.
– Den eneste, som jeg spillede sammen med, var Julie. Jeg har sagt til hende, at jeg elsker hende over alt på jorden, så det må også gælde junglen. Jeg støtter hende, og hun er en rigtig intelligent spiller, og det er dem, jeg har brug for, siger Patrick.
LÆS OGSÅ: Gustav: Det er hårdt at være kendt
Fortryder intet
Selvom Patrick fik blondinerne op i det røde felt, så fortryder han ikke, at han lovede dem guld og grønne skove.
– Der er intet, som jeg fortryder. Det er et spil og alle kneb gælder. Jeg fortryder kun, at jeg fik den klamme øjensygdom, men det er vel ikke min egen fejl, griner Patrick.
LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk af Linse og co.
Er gode venner
I dag er der slået en streg over det. Patrick er tilgivet. Og han har det godt med alle tre.
–  Jeg er stadig super gode venner med Jeanette og Julie i dag, og Maria snakker jeg med og hilser på, når vi ser hinanden. Man skal altid huske på, at det, som man ser i tv, er en kamp om 100.000 kr., og jeg kæmper som en Tarzan og betragter alle som brikker, indtil vi står i lufthavnen, siger Patrick til slut.
LÆS OGSÅ: Diva-Maria: Vil ikke omgås med Pernille og Jeanette
Husk at følge med i ’Divaer i junglen’ på mandag kl. 21.00 og se, hvordan det går med Patrick, når holdene bliver slået sammen. 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.