'Diva'-Nadia har fået et nyt liv

For bare to år siden stod den på fest og farver for den smukke ‘Diva’-Nadia. Hun troede ikke på, at hun kunne få børn, og skulle derfor bare leve livet, men så mødte hun Peter og blev gravid.

Af Maiken Støvring - 19. oktober 2013 kl. 09:39

I dag er bleskift og sofahygge en fast del af hverdagen hos Nadia Berg Korsgaard, kendt fra ‘For lækker til love’ og ‘Divaer i junglen’ og kæresten Peter Røhr, kendt fra ‘6 på date’. Sidste år mødte hun kærligheden i programmet ‘6 på date’, og siden har deres liv taget lidt af en drejning.
I 2008 fik Nadia konstateret PSOS, hvilket gør, at det besværliggøre at få børn. Men i dag er hun mor til lille Liam.
-Peter har givet mig den største gave af dem alle, hvilket jeg ikke troede var en mulighed for mig. Liam er en mirakelbaby. Jeg håber, at der kan komme flere børn, men det må tiden vise, siger Nadia til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Nadia er færdig med reality
“Det hele startede, da jeg forlod Kolding”

Der er sket meget, siden Nadia medvirkede i 'For lækker til love'. (Foto: TV3)

Der er sket meget, siden Nadia medvirkede i ‘For lækker til love’. (Foto: TV3)


Nadia er oprindeligt fra Kolding, men da hun først forlod byen og indtog hovedstaden, tog det vilde liv fart.
-Jeg flyttede til København i 2009, og det er helt klart det bedste, jeg længe har gjort. København passer meget bedre til min personlighed, da jeg altid har gået meget i byen og mulighederne for fremtiden er større herovre, siger hun.
Og da den unge pige ikke kunne få børn, var der ingen grund til at sætte tempoet ned.
– Jeg behøvede ikke at blive voksen, så der var ingen grund til at stoppe med at feste. Men jeg må indrømme, at når man er 28 år, så er det på tide at blive voksen og lægge bylivet lidt på hylden. Det kan jeg især se og mærke, efter at min lille snøvs er kommet til verden, siger en glad Nadia.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea får datteren hjem
Peter ændrede alt
Nadia og Peter er blevet forældre til en lille dreng. (Foto: TV3)

Nadia og Peters kærlighed blomstrer løs. (Foto: TV3)


Sidste år medvirkede divaen i ‘6 på date’, og det endte i et forhold med Peter. Parret endte dog med at gå fra hinanden, og Nadia rejste væk for at medvirke i ‘Divaer i junglen’. Men da hun kom tilbage til Danmark, opdagede hun, at hun var gravid.
– Den 8. februar fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Jeg var på arbejde og vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde. Jeg er selvstændig frisør, var lige blevet single, og pludselig skulle jeg ringe til Peter, som på det tidspunkt var 24 år, og fortælle ham, at jeg var gravid. Han tog det ikke pænt, og vi var begge to meget forvirrede. Chokket blev større, da vi fandt ud af, at jeg var i uge 14, og at vi kunne se et lille foster. Vi var derfor ikke tvivl. En abort var udelukket, forklarer Nadia.
Men med en lille ny i maven begyndte kærligheden også at blomstre igen. Og Peter og Nadia fandt hurtigt sammen igen.
-Peter og jeg talte ikke sammen i en uge, men da han havde vænnet sig til tanken, glædede han sig. Yilbage i april blev vi officielt kærester igen, siger Nadia.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Julie møder John Mayer 
Veninder er røget 
Men det er ikke kun titlen som mor og kæreste, der er anderledes for Nadia. Mange af hendes veninder er nemlig ikke tæt på hende længere.
-Der har været et par veninder, der mente, jeg var dum at finde sammen med Peter igen. Men jeg er ikke i tvivl, det er skæbnen, der har ført os sammen og jeg elsker ham virkelig mere og mere for hver dag. ️Jeg kan godt savne mine veninder, men vil til enhver tid vælge det liv, jeg har nu, slutter hun af.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.