Ditte om sex med Nicklaes: Det var hårdt at høre hans udtalelser om mig - Her & Nu

Ditte om sex med Nicklaes: Det var hårdt at høre hans udtalelser om mig

For Ditte var det ikke helt rart at skulle se første og andet afsnit af ‘Ex on the Beach’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. juni 2020 kl. 07:10

Det hele ligger efterhånden lang tid tilbage, men for nylig fik man hukommelsen opfrisket, hvis man altså så programmet ‘Efter Ex’. Programmet viser nemlig, hvordan det var for Amanda og Nicklaes at se det afsnit, hvor Nicklaes og Ditte har sex på den første aften under optagelserne til ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Jonass og Anne: Sådan går det i dag

Afsnittet med sexscenen blev vist, da der blev afholdt en premierefest for reality-programmet for alle nye og gamle deltagere – og her var det altså en smule anspændt for det daværende kærestepar Amanda og Nicklaes at se de minutter på storskærmen, hvor det gik for sig på lagenet mellem Nicklaes og Ditte. Den situation havde de for længst lagt låg på.

LÆS OGSÅ: Her er alle detaljer: Sådan faldt Camilla og Daniel pladask for hinanden

For Ditte var det bestemt også en speciel situation at sidde sammen med sin veninde Amanda og Nicklaes og se den scene. Men faktisk var det lige så slemt, som det føltes for hende at se afsnit nummer to.

– Efterfølgende var afsnit to også hårdt, da jeg endelig fik løftet sløret for hans udtalelser om mig til andre. De udtalelser han kommer med, er jo ikke ligefrem de sødeste. Han valgte at have sex med mig første nat, fordi han ville have sex, uden det skulle betyde noget. Og jeg var ikke Nicklaes’ type, fortæller Ditte til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Daniel og Camilla: Det kan ikke vare for evigt 

Til at begynde med forklarede Nicklaes ellers, at han valgte at have sex med Ditte, da hun var den eneste pige, som ved første møde ikke syntes, at han var den flotteste fyr i villaen.

Selvom det for Ditte var hårde ord at høre, da hun så så afsnit to, så fortyder hun intet og er stadig ved godt mod.

–  Sket er sket. Fortid er fortid. Og jeg er blevet en kæmpe oplevelse rigere, siger baben.

Her kan du se klippet fra ‘Efter Ex’. Hele afsnittet ligger på Dplay.