Disse underholdnings-shows vender tilbage

Gamle kendinge og “Britain’s Got Talent” i en dansk version er klar til efteråret på TV2.

Af Newspaq - 15. maj 2014 kl. 10:38

Talentfulde danskere får mulighed for at komme på tv, når den britiske seersucces “Britain’s Got Talent” kommer i en dansk version til efteråret.
Det er fra onsdag muligt at melde sig som deltager i showet, hvor intet talent ifølge TV2 er for stort eller for snævert.
– “Britain’s Got Talent” er for alle danskere og handler om alle danskere. Programmet fejrer mangfoldigheden og alt det skønne, skæve og særlige, vi bruger vores tid på at blive dygtige til, siger TV2-redaktøren på programmet, Thomas Richardt Strøbech.
LÆS OGSÅ: Bieber mistænkes for røveriforsøg
“Toppen af poppen” og “Vild med dans”
Det britiske talentshow har allerede været vist i 55 lande over hele verden og er – sammen med “Vild med dans” – det mest sete underholdningsprogram i England.
“Toppen af poppen”, der oprindeligt var et hollandsk koncept, vender ligeledes tilbage på skærmen til efteråret. Optagelserne foregår netop nu på Bornholm. Blandt de musikalske hovedpersoner er sangerinden Anne Dorte Michelsen, rapperen Clemens og sangerne Rasmus Walter og Poul Krebs.
En ny sæson af “Vild med dans” og “Voice Junior” kommer også til at dukke op i tv-guiden til efteråret. Først skal vinderen af den første sæson “Voice Junior” dog kåres, når semifinalen og finalen vises på TV2 de næste to fredage.
LÆS OGSÅ: Roskilde laver om på årelang tradition
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.