Di Caprio med i dansk realityprogram - Her & Nu

Di Caprio med i dansk realityprogram

Den veltrænede dyreven indtager atter de danske tv-skærme.

Af Louise Vilsbøl - 23. september 2019 kl. 06:55

I det nye Kanal 5 program ‘The Wall’ vrimler det med realitystjerner og almindelige danskere, der begiver sig ud i kampen om nogle nemme penge. Her er der nemlig mulighed for at vinde en million, hvis man er skarp til paratviden, samarbejde og en god portion held, som afgør deltagernes succes. I aften uge deltager den tidligere ‘Singleliv’-fyr Sebastian Di Caprio sammen med sin veninde
LÆS OGSÅ: Husker du? Da Numse-Rasmus havde sex med en kage
– Det var faktisk min veninde og kollega Sandie, som jeg er sammen med i programmet, der ringede og spurgte, om vi skulle lade os caste, så jeg tænkte: Jo, hvorfor ikke? Så vi tog til Aarhus og blev castet. De var vilde med idéen om, at vi var dyrepassere begge to og havde en drøm om at komme til Antarktis og se pingviner i det virkelige liv, da vi begge arbejder med pingviner, fortæller Sebastian og fastslår, at han ikke var i tvivl, da casterne ringede og tilbød dem en plads i programmet:
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse
–  Det tilbud kan man selvfølgelig ikke takke nej til, så da jeg hørte, vi var med, tog jeg fri fra arbejde og forberedte mig på en tur til Polen for at lave optagelserne til det nye store quizprogram.
Spørgsmålet er så, om Sebastian og Sandie vinder millionen, det vil vise sig på i aften kl. 19.00 i ‘The Wall’, men de er ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges på, hvis de er heldige og vinder den helt store præmie.
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
– Planen er en tur til Arktis og se pingviner eller at arbejde med aber i Borneo, fastslår Sebastian, som til daglig arbejder som dyrepasser i Odense Zoo.
Udover Sebastian har flere tidligere ‘Robinson’-deltagere været med i ‘The Wall’, og dem vil man kunne se hele sæsonen igennem fra mandag-torsdag.
LÆS OGSÅ: Realitybabe i dyb sorg efter skilsmisse: Det burde være foregået i stilhed