Det siger stjernerne om Kongehusets år: Fnidder i familien - Her & Nu

Det siger stjernerne om Kongehusets år: Fnidder i familien

HER&NU har bedt astrologen Bente Græbert-Tiede om at læse, hvordan de kongeliges år bliver ifølge stjernerne.

Af Jan Körner - 6. januar 2019 kl. 11:55

Selv om de er hævet over alle andre, lever de stadig under de stjerner, der påvirker os alle. Og ifølge de kongeliges horoskoper for det nye år, bliver familien ikke forskånet for udfordringer, og får hver især deres at kæmpe med.
HER&NU bad astrologen Bente Græbert-Tiede om at læse, hvordan de kongeliges år bliver ifølge stjernerne, som du kan se i det tillæg, der følger med HER&NU i denne uge. Og der bliver nok at se til for dem alle.
Kronprinsesse Mary skal passe på, at hendes temperament ikke løber af med hende i årets løb, fordi hun har en stor mængde energi, samtidig med at hun har svært ved at sige fra og gerne vil gøre det så godt som muligt som kronprinsesse. Hendes udfordring bliver derfor at blive bedre til at vurdere, hvornår hun skal passe på energien.
Men det passer fint med, at hun trækker sig en lille smule, for Frederik er i en proces, hvor han langsomt skal finde ud af at træde ud af sin kones skygge og få lidt mere karakter som kommende konge.
– Han kan simpelthen ikke blive ved med at blive set på den måde, han bliver set på. Han skal forandre sig, siger astrologen.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.


LÆS OGSÅ: Mary afslører: Sådan friede Frederik

Udfordringer i familien

Frederik og Mary kunne også med held bruge lidt mere tid på prins Joachim og prinsesse Marie, for Joachim har problemer med den nære familie.
– Det ser ud til, at der er nogle ting i familien, der godt kan være udfordrende, fortæller Bente Græbert-Tiede.
Også Marie oplever en modstand fra Joachims familie.
– I forhold til kongefamilien kan der måske godt være lidt kold luft. Der er lidt mere udfordring end i forhold til Joachim og sine børn. Det ser ud som om, det er mellem kvinder, og at der i kongehuset er nogle ting, der skal renses ud indbyrdes, lyder det fra astrologen.
LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag

Pas på dig selv, Margrethe

Hun har stoisk opretholdt arbejdet i kølvandet på prins Henriks død, men i 2019 risikerer Margrethe at ramme muren efter et liv med alt for meget arbejde og en periode, hvor hun ikke tillod sig selv at tjekke ud af kontoret for at pleje sig selv og håndtere sorgen.
– Hun har masser af energi og gåpåmod, men hun skal overveje tingene en ekstra gang. Og mærke efter. Ellers får man bagsiden af medaljen og bliver udbrændt, siger astrologen Bente Græbert-Tiede.
Du kan læse alt om Kongehusets horoskoper i det store tillæg, der følger med HER&NU i denne uge.
LÆS OGSÅ: Parterapeuter: Derfor har Alexandra ikke en ny mand