Parterapeuter: Derfor har Alexandra ikke en ny mand - Her & Nu

Parterapeuter: Derfor har Alexandra ikke en ny mand

Ifølge parterapeuter ofrer Alexandre kærligheden for børnene.

Af Jan Körner - 9. september 2018 kl. 19:55

Det er tre år siden, at grevinde Alexandra og Martin Jørgensen meddelte, at de skulle skilles. Og i de tre år er prins Joachims ekskone ikke blevet spottet med en ny mand.
Dermed har Alexandra vinket farvel til kærligheden og et samliv med en ny mand. Ikke fordi hun ikke er i stand til at finde en ny mand. Men fordi hun har valgt at være der for sine to sønner i de sidste år, hvor de er hjemmeboede. Det mener de to parterapeuter, Katrine Axholm og Bastian Larsen.
LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe har stadig Henriks aske
LÆS OGSÅ: Prinsesse Madeleine og Chris O’Neil flytter til Florida
– Det er typisk for kvinder, at de efter en skilsmisse vil have tid til sig selv og deres børn. Og selv om hendes sønner er blevet store, har hun haft brug for at være der for dem på en anden måde. Hun har ønsket at være til rådighed for dem, siger Katrine Axholm, der er aktuel med bogen ‘Bare vi ikke skal være nøgne’, ligesom hun har rådgivet par i tv-serien ‘Kærlighed i Krise’.
Hun er på linje med terapeuten Bastian Larsen, der samtidig er dating-coach.
– Kvinder kan lukke ned for deres seksualitet på en måde, som mænd ikke kan, hvis der er noget, der er vigtigere. Og det er børn jo. Alexandra er stærk, så hvis nogen kan, er det hende. Det er bare ikke særlig sundt. Men hun har helt sikkert gjort det for at fokusere på børnene, siger Bastian Larsen.
SE BILLEDERNE: Joachim og Marie på besøg hos rekrut Nikolai
LÆS OGSÅ: Første sommer uden Henrik: Margrethes ensomme ferie

Vil skåne børnene

Bastian mener, at Alex har fravalgt kærligheden af hensyn til børnene efter skilsmissen fra Martin.
– Det er jo ikke sjovt for børnene med sådan en skilsmisse. Så hun har formentlig ville skåne dem for endnu en oplevelse af den art, siger han.
LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag
LÆS OGSÅ: Margrethe mindes Henrik: Holder ferie Frankrig
Begge terapeuter er enige om, at Alexandra nok skal komme til at møde en ny mand igen.
– Det er svært at forestille sig, at hun vil leve alene resten af livet. Men hun er også sårbar, fordi der er så meget fokus på hende, siger Katrine Axholm.
LÆS OGSÅ: Stort interview med grevinde Alexandra: Danmark er mit hjem
Også Bastian Larsen mener, vi en dag vil se en ny mand ved Alexandras side:
– Det er jeg sikker på. Jeg har fulgt hende i mange år, og jeg tror, hun evaluerer sig selv og spørger sig selv, om hun kan tillade sig at tænke på sig selv. Og nu er den ældste fløjet hjemmefra og den yngste følger snart efter, siger han.
LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe taber millioner
LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe for syg til job