Desperat ung mor: Vores kærestetid forsvinder

Majbrit Balleby fra ‘De unge mødre’ prøver ihærdigt at få datteren til at sove, så der kan være plads til kærestetid.

Af Rikke Lynge - 12. juli 2020 kl. 10:55

Majbrit Balleby har et håb om at få datteren Ella Viola til at sove i sin egen seng og helst gerne på et tidspunkt, så der også kan være plads til kærestetid med kæresten Thomas. I dagens afsnit af ‘de unge mødre’ giver Majbrit et ihærdigt forsøg, men må igen kigge langt efter kvalitetstid med kæresten.

– Det med at finde ud af, hvad der lige virker for os som familie, og hvad der gør vores datter træt, og hvornår hun er træt, det er jeg stadig i tvivl om. Hvad gør, at hun nogen dage går i seng kl. 19, mens andre dage går hun i seng kl. 22?, spørger Majbrit i Dplay programmet.

LÆS OGSÅ: Ung mor knækker sammen: Jeg savner min gamle krop

– Det er svært, at hun ikke bare ligger sig til at sove, men hun er tydeligvis ikke træt overhovedet, siger Majbrit i programmet, hvor hun prøver at putte sin datter, Ella Viola, der stadig ikke sover kl. 21.00, og Majbrit må tage hende op igen, da der ikke er tegn på, at det vil lykkes.

Frustrationen hober sig op, da Majbrit igen kan se, at kvalitetstiden, hvor man kan være sig selv eller være kærester sammen, forsvinder.

– Den tid, vi skulle have brugt på at være kærester, den tid forsvinder, fordi hun ikke gider sove.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! Ung mor skal giftes

Se klippet herunder, hvor Majbrit prøver at få datteren til at sove, og se ‘De unge mødre’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig