TILLYKKE! Ung mor skal giftes

Den tidligere ‘De unge mødre’-stjerne Melissa skal endelig giftes med sin forlovede René.

De unge mødre
Af Lykke Buhl - 3. juli 2020 kl. 19:26

Efter over ti år sammen, heraf halvdelen som forlovede, skal ‘De unge mødre’-deltageren Melissa Aura Ploug nu endelig giftes med sin René Riber. Det afslører hun til Realityportalen.

I slutningen af 2018 fortalte Melissa, at hun i det nye år var klar til at drage mod udlandet, helst Italien, for at blive gift med René. Men nu er den endegyldige dato for brylluppet er fundet, og vielsen kommer til at foregå herhjemme i Danmark lørdag den 10. oktober i år.

– Nu kommer datoen forbandet tæt på, og mine sommerfulge i maven er mildest talt på noget opkvikkende, for jeg mærker dem døgnet rundt. Det er den helt store pigedrøm, der går i opfyldelse, fortæller en lykkelig Melissa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

Herunder kan du se et billede af de kommende ægtefolk Melissa og René. Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: UHH! Er dette Bros nye dame?

Melissa og René har længe vidst, at torsdag d. 10. oktober 2020 skulle være datoen for deres bryllup, men nu er de klar til at røbe det til verden. Derfor har de længe gået og planlagt, hvordan deres drømmebryllup skulle være, og det hele er derfor stort set allerede på plads til den store dag.

– Der er de lidt mindre deltaljer, der stadig skal på plads, men hele tidslinjen for dagen er sat. Vi har lejet en stor hal i Ishøj, tæt på vores hjem, som skal fortrylles af drømmetyl. Der skal være fotobås, jukebox, nye og gamle genstande, der skal pryde hallen, i form af rammer, glas og andre antikviteter, som jeg har samlet sammen og fået hjælp af mine nære til at samle, forklarer Melissa.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Et helt særligt sted

Både gæstelisten og kirken, hvor vielsen skal holdes, er også nøje udvalgt.

– Vi holder festen sammen med familie og venner, men i en lidt mere nær “coronacirkel”. Vi vil sikre os, at dem vi elsker er samlet under ét tag, som vi får lov at dele dagen, aftenen, natten og morgenen med. Vi siger ja til hinanden i kirken, hvor min svigermor ligger begravet på de ukendtes plads. Det betyder utrolig meget for os begge, at vi kan være “nær” hende, fortæller Melissa.

Melissa har sønnen Joshua på 11 år – der fik konstateret den livsfarlige sygdom meningitis kort efter fødslen – fra et tidligere forhold, og sammen har René og Melissa sønnerne Justin på 4 år og Jordan på snart 2 år.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

Tager corona-forbehold

Melissa og René har flere gange overvejet, om de skulle rykke datoen på grund af corona.

– Vi slog koldt vand i blodet, og holdt fast. Og thank God for det, nu bliver det aktuelt. Forbuddet hedder vidst nok 50 stadig, og vi bliver 39 personer, så det helt perfekt. Vi skaber lidt større afstand mellem borde og kommer til at have sprit alle steder, inklusiv små til lommen til hver gæst. Om folk dukker op med maske eller handsker, det gør intet, hvis de føler sig trygge sådan. Det skal blive en magisk dag lige efter vores hoved og drømme, fortæller Melissa, hvis ældste søn Joshua skal følge hende op af gulvet i kirken.

LÆS OGSÅ: Linse raser: Bryggen flyder med affald

Herunder kan du se opslaget, hvor Melissa offentliggør, at hende og René skal giftes

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Lad nedtællingen begynde… ❤️ 100 dage retur, til jeg giver mit forevige ‘JA’ til den mand, jeg snart har tilbragt 11 år sammen med.. Jeg håber hans svar bliver identisk med mit…. ❤️😂🤞🏼 Vi har kendt datoen for vores vielse i knap og nap 1,5 år, men NU kommer det utrolig tæt på… Jeg kan slet ikke forestille mig at vores liv ændre sig, men jeg bliver altså pludselig en Kone… Og jeg har allerede maven fyldt af sommerfugle, Imorgen sendes invitationerne til vores elskede familie og nære venner. Også kommer dagen pludselig endnu tættere på😍 Heldigvis kender alle de inviterede på forhånd datoen, så jeg ikke når at få sved på panden!! 😂😂 Det her er nok en af de videste følelser nogensinde, jeg kan kun sammenligne det med at blive forældre.. ❤️ Det er en hel unik følelse, jeg har ikke været sikker på om jeg ville/skulle offentliggøre dette opslag, men mine fingre er vilde som en piano spillers.. Og nu vil jeg RÅBE det ud.. JEG SKAL GIFTES!!!! #Giftes #Ægteskab #MandeniMitLiv #MinKommendeMand #2020 #Bryllup #Ido #IdoIdoIdoooo

Et opslag delt af 𝕆𝕗𝕗𝕖𝕟𝕥𝕝𝕚𝕘 𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟 (@melissaauraploug) den

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa chikaneret på nettet