Derfor er alle ‘Bagedyst’-stjernerne samlet i København

I aften er flere ‘Bagedyst’-stjerner fra sæson 1-10 samlet i København for at fejre en helt særlig bog.

Af Rikke Lynge - 21. september 2022 kl. 20:04

Den første bog om det populære DR-program ‘Den store bagedyst’ ser i dag dagens lys, og derfor var mange ‘Bagedyst’-stjerner i dag samlet i København for at hylde ‘Bogen om Den Store Bagedyst’.

Se alle billederne fra eventet øverst i galleriet. 

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel afslører: Vi er kærester

Bogen er skrevet af Louise Sloth, der var med til at starte programmet op, og som har været tilrettelægger på mange af sæsonerne og stadig er det.

– Det var meningen, at bogen skulle udkomme sidste år, hvor der var jubilæum, men forsinkelse gør, at den udkommer i år, fortæller Louise til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Derfor fulgtes Helena med Frederik til ‘Vild med dans’

Redaktør på bogen Mikkel Fønsskov, der blandt andet er kendt som tidligere vært på Aftenshowet, har sit bud på, hvorfor et program som ‘Bagedysten’ er blevet så populært, at der også er grund til at lave en bog om programmet.

– Der er et enormt stor fællesskab forbundet med ‘Bagedysten’. Deltagerne har jo den her Facebook-gruppe, hvor de snakker om alt muligt. Man kan mærke, når man ser programmet, at de er glade for hinanden. Selvfølgelig er der det her konkurrenceelement, men det handler også om at have det rart, og det kan man se hjemme på skærmene. Det er nok også derfor, det forbinder så mange generationer, fortæller Mikkel, der har været på Gyldendal i tre år.

LÆS OGSÅ: Vanvittig bryllupskage: Flere ‘Bagedyst’-stjerner samlet til fest

Se hele interviewet med Mikkel herunder: