Den syngende stewardesse fra 'X Factor': Jeg er kronisk single

Hun vil dog gerne finde den rette mand og stifte en familie.

Af Kenth G. Madsen - 3. februar 2018 kl. 10:55

Når Anja Nynne Petersen ikke optræder i ‘X Factor’, pisker hun af sted som stewardesse med servicevognen gennem flykabinen. Jobbet har hun bestridt i et års tid.

– Det er en livsstil at leve i en kuffert, og jeg får undervejs set lidt af verden, siger den 27-årige ‘X Factor’-deltager, der gik videre fra 5 Chair Challenge. Kort efter sin optræden gav seerne hende en ublid medfart på Facebook. Her skrev flere, at hun virkede sur af se på.

– Jeg var meget koncentreret i min optræden. Det er måske blevet opfattet som om, jeg var sur. Men det er mig meget imod at blive lagt under pres for at behage folk, når jeg i virkeligheden er en glad pige, siger Anja Nynne Petersen på gåtur med sin søde chihuahua-vovse Amy på Bispebjerg kirkegård i nærheden af bopælen i Københavns nordvestlige kvarter.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen trodsede buhråb: Derfor sendte jeg Andreas ud
LÆS OGSÅ: Medie: Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk
Kronisk single

Stewardessen har været single i seks år. Før boede hun sammen med en fyr i tre år.

– Vi gik fra hinanden, og jeg havde intet at udsætte på ham, men jeg er åbenbart besværlig på det punkt, siger Anja, der drømmer om at finde den helt rette mand at stifte familie med.

– Nu er jeg kommet til et sted i mit liv, hvor jeg ikke ønsker at gå på kompromis længere. Det skal være den helt rigtige, hvis jeg skal have en kæreste. Jeg vil gerne have børn, men ikke med hvem som helst, fastslår Remees ‘X Factor’-deltager, der beskriver sig selv som kronisk single.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke i ‘X Factor’: Derfor sang Vita for sin afdøde far
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Alberte efter ulykken: Jeg kunne ikke huske mit navn
Vil udnytte talentet

Musikaliteten har altid været der, og Anja har dygtiggjort sig på diverse musikskoler i tidens løb. For 10 år siden skruede hun dog ned for blusset for at få en karriere indenfor restaurationsbranchen, hvor hun endte som restaurantchef. Men hun har tit gået rundt og ærgret sig over ikke at have gjort mere ved sit sangtalent.

– Så jeg satte mig et mål om at gøre noget hver dag for at fremme sagen. For hvis jeg har et talent, så ville det da være synd ikke at udnytte det. Og så kom ”X Factor”-audition ind i billedet, forklarer Anja Nynne Petersen.

– Jeg har nogle fantastisk kolleger, der er farverige og varme. Vi er sammen døgnet rundt i flere dage i træk under fremmede himmelstrøg. Det giver et helt specielt og varmt sammenhold. Jeg har fået rigtige mange gode sociale oplevelser, og det er absolut det bedste ved mit job, fortæller Anja videre.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer åben for mere ‘X Factor’ på TV 2
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Alberte efter ulykken: Jeg kunne ikke huske mit navn