Sanne Salomonsen trodsede buhråb: Derfor sendte jeg Andreas ud - Her & Nu

Sanne Salomonsen trodsede buhråb: Derfor sendte jeg Andreas ud

‘X Factor’-dommeren står ved den kontroversielle beslutning, der både overraskede publikum og Thomas Blachman.

Af Jonas Sand - 26. januar 2018 kl. 20:58

Der var drama for alle pengene, da Sanne Salomonsen i det netop overståede afsnit af ‘X Factor’ skulle finde de fem deltagere, hun gerne ville arbejde videre med. Det betød et exit for Andreas, der ellers i første omgang havde fået en stol.
Det exit rystede både deltagere, med-dommerne og publikum, der højlydt ytrede deres utilfredshed med beslutningen. Især Thomas Blachman var tydeligt overrasket og ville vide, om Sanne mon havde lavet en fejl, men hun stod fast på, at beslutningen var den rigtige. Og den følelse sidder hun stadig med.
– Andreas er super dygtig, men det er de alle 12 på hver deres måde. Det er første gang, at jeg har prøvet at skulle afvise folk direkte, og det er hårdt. Men jeg er gået efter min mavefornemmelse, og hvem jeg kan udvikle, fortæller Sanne Salomonsen.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke i ‘X Factor’: Derfor sang Vita for sin afdøde far
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer flytter til Gilleleje: Her er Sannes nye liv
‘X Factor’-dommeren slår på samme tid fast, at hun sagtens kan forstå de mange reaktioner. Men selv om alle folk ikke er enige med hende, så har hun ro i maven over beslutningen.
– Jeg kan godt forstå, at folk reagerer, når jeg sender et stort talent hjem, men som Remee siger, ved jeg også, hvad der kommer, så jeg ved, hvad jeg gør.
– Jeg er ikke påvirket af, hvad de andre dommere mener. Jeg hører, hvad de siger, men jeg er helt rolig ved min beslutning, slår Sanne Salomonsen fast.
Du kan se et nyt afsnit af ‘X Factor’ på fredag klokken 20:00 på DR1. Her kan seerne blandt andet se, hvem Sanne Salomonsen sender endeligt videre, når hun har hørt de sidste af hendes deltagere.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer åben for mere ‘X Factor’ på TV 2
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Alberte efter ulykken: Jeg kunne ikke huske mit navn