‘De unge mødre’-stjerne om sine bryster: Jeg må leve med dem - Her & Nu

‘De unge mødre’-stjerne om sine bryster: Jeg må leve med dem

Majbrit Balleby er ked af sine bryster, men hun forsøger at leve med dem. Først når hun er færdig med at få børn, skal de opereres.

Af Rikke Lynge - 26. februar 2020 kl. 18:57

Majbrit Balleby har et helt klart mål med sin deltagelse i ‘De unge mødre’ – hun vil gerne normalisere kvindekroppen efter en fødsel. Hendes budskab er, at kvinder skal acceptere sin krop med og uden strækmærker. Majbrit har kæmpet med at acceptere sin egen krop, som har fået rigtig mange strækmærker efter fødslen med datteren Ella. Majbrit overvinder blandt andet sin frygt ved at hopper i en bikini, da hun skal til babysvømning.

Se klippet herunder, hvor Majbrit overvinder sin frygt for andre menneskers tanker om hendes krop. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne åbner op om forfærdelig graviditet
I mandagens afsnit af ‘De unge mødre’ blotter Majbrit endnu et kropsissue. Den unge mor er ked af sine bryster, som efter fødslen er blevet væsentlig større og hænger meget mere. Hun undersøger mulighederne for en brystreduktion og brystløft betalt af staten, men får afslag. Majbrit har derfor besluttet sig for at leve med dem.
– Jeg er stadig rigtig træt af mine bryster, de er stadig meget i vejen for mig. Aftalen er, at når vi har fået de børn, vi skal have, så får jeg lavet mine babser, fortæller Majbrit til Realityportalen og fortsætter:
– Jeg er i en proces, hvor jeg lige nu lærer at leve med dem, og jeg accepterer, at det ikke bliver anderledes for nu. Jeg synes, at hvis man er ked af noget, så skal man lave det om, hvis man har lyst og kan. Kroppe er smukke, uanset hvordan de ser ud, og uanset om noget er lavet eller ej.
LÆS OGSÅ: Få hele historien: ‘X Factor’-Sarahs forvandling til far
Majbrit ønsker, at hendes bryster får et naturligt look, som de havde, inden hun fik barn.
– Brysterne er en essentiel del af det at være kvinde for rigtig mange, så derfor har jeg et brændende ønske om at blive glad for dem igen, fortæller Majbrit.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang i endnu en boligkrise

Målet er fem år

Majbrit og kæresten Thomas er ikke helt afklaret med, hvor mange børn de skal have, og udsigterne til nye bryster er derfor uvis.
Jeg vil gerne have tre børn, Thomas vil gerne have 2. Men som det er nu, så skal Ella i hvert fald have en lillebror eller lillesøster på et tidspunkt. Jeg håber, at jeg inden for de næste 5 år er i gang med at få lavet eller har fået lavet nye bryster. Men det er jo svært at sige.
LÆS OGSÅ: 15-årige ‘X Factor’-Mathilde rystet: Tæt på at besvime 
Lige nu forbereder Majbrit sig på datterens første dag hos dagplejemoren, men hvad hun skal bruge tiden på, mens Ella er i dagpleje, ved hun ikke med sikkerhed.
– Jeg synes, det er svært. Jeg troede, at jeg skulle være pædagog, men jeg var til åbent hus, og nu er jeg ved at revurdere lidt, fordi jeg faktisk forelskede mit i en uddannelse, som starter til september i år.
Hvad Majbrit drømmer om, holder hun for sig selv, indtil hun ved, om hun kommer ind.
Følg Majbrit og ‘De unge mødre’ hver mandag på Dplay.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt