'De unge mødre'-Sonny taler ud om forholdet til mødrene

Sonny Ditlevsen har dannet par med både Victoria Damkjær og Julie Boraso fra ‘De unge mødre’, men i dag er han ikke sammen med nogen af dem.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 23. januar 2015 kl. 14:50

Sammen med den unge mor Julie Boraso har Sonny Ditlevsen datteren Melia. Men forholdet mellem Sonny og Julie gik i stykker, da Sonny fandt ud af, at Julie havde været ham utro. I stedet begyndte Sonny at danne par med Victoria Damkjær, der, ligesom Julie, også er en del af Kanal 4’s populære reportageserie ‘De unge mødre’. Det skabte is kold luft mellem de to mødre.
– Det er klart, der har været nogle kontroverser imellem dem. Blandt andet om hvornår Victoria måtte se Melia. Men jeg har nydt, at Victoria også har været en del af mit liv, siger Sonny til Realityportalen.dk.
Forholdet til Victoria skulle heller ikke vare for evigt, og efter et fire måneders on/off-forhold er Sonny og Victoria ikke længere sammen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Victoria var min veninde
Ingen grund til hemmeligheder
Sonny og Victoria mødtes en sommeraften på Bryggen, og efter det første møde udviklede det sig mellem de to. De valgte dog ikke at fortælle Julie om deres møde med det samme.
– I bund og grund var der ikke nogen grund til at holde det hemmeligt, og vi ville også gerne selv fortælle det. Men der skulle lige gå lidt tid, fordi vi ikke vidste, om det var noget, der ville blive til et forhold, fortæller han.
Forholdet til både Victoria og Julie er i dag godt. Faktisk har forholdet til Julie omkring Melia aldrig været bedre, fastslår Sonny, som virkelig kan mærke, at de begge er blevet mere modne, fortæller han.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Victoria har mødt Melia
Leder efter kærligheden
Efter bruddet med Victoria har Sonny ikke kastet sin kærlighed på en ny.
– Jeg må indrømme, at jeg godt kunne tænke mig, at der var en pige inde i billedet. Men der er ikke ligefrem dukket en op endnu, for jeg føler, det skal være den helt rigtige, før jeg binder mig til noget fast. Men når den rigtige dukker op, så kan jeg også mærke det.
Efter at have været sammen med to fra ‘De unge mødre’, så regner Sonny ikke med, at finde en tredje mor fra programmet. Han forventer heller ikke at finde sammen med en af sine to ‘De unge mødre’-ekskærester, men skulle han vælge mellem Julie og Victoria, ville valget falde på sidstnævnte.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie modtog trusler efter kærestebrud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.