'De unge mødre'-Sonny leder efter kærligheden

Den unge far er klar til at slå sig ned, så snart han møder den rette pige.

Af Jonas Sand - 26. oktober 2015 kl. 10:27

I denne sæson af ‘De unge mødre’ har man igen kunnet stifte bekendtskab med Sonny Ditlevsen, der sammen med Julie Boraso Heinesen har datteren Melia. I år er han dog for første gang med som alenefar til datteren, men den status ser han gerne ændret.
Jeg er klar til at slå mig ned nu. Hvis jeg finder den helt rigtige, kunne det være lækkert. Jeg er et sted, hvor jeg ikke kan overskue at være sammen med flere forskellige. Jeg vil hellere have en at hvile med, fortæller Sonny til Realityportalen.dk.
Jeg leder efter en nu, fordi jeg har været single i omkring et års tid. Jeg føler, at jeg er klar til at møde en pige, der skal behandles som en prinsesse.
LÆS OGSÅ: Sonny indtager ‘De unge mødre’: Jeg er mere end en weekend-far
Flere børn i fremtiden
Den unge far har nok i datteren Melia på nuværende tidspunkt. Derfor har han intet imod, at en kommende kæreste ikke selv har noget barn.
Jeg vægter ikke så meget på, om hun selv har barn eller ikke. Men så i sidste ende vil jeg nok foretrække, at hun ikke har, lyder det fra Sonny, der dog har planer om at få flere børn.

– Jeg vil gerne have flere børn i fremtiden, men der skal gå en del tid. Jeg er i gang med min uddannelse, og vil gerne have fokus på en god karriere først.
Herunder kan du se en video, hvor Julie og Sonny har givet op: Kærligheden kunne ikke komme igen imellem dem efter de er flyttet sammen.

 
Se flere billeder af Sonny og Melia i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny jubler: Nu får jeg tid med min datter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.