'De unge mødre'-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor

Sasja afslører, hvordan hendes mor reagerede, da hun fortalte hende, at hun var lesbisk.

Af Jonas Sand - 14. september 2015 kl. 13:04

Tidligere på dagen kunne vi fortælle, at ‘De unge mødre’-deltageren Sasja Emilie Vistisen sprang ud som lesbisk, efter hun havde fundet kærligheden med den 21-årige Julie. Men før hun stod frem med det, havde hun naturligvis vendt det med familien derhjemme.
Min mor var den første, jeg fortalte det til. Jeg troede faktisk selv, at jeg havde kommet med lidt hints, men det havde hun åbenbart ikke helt opfattet, fortæller Sasja med et grin til Realityportalen.dk.
Men de fleste ved godt, hvordan min mor er, så jeg tror ikke, det kommer som nogen overraskelse – heller ikke for mig selv – at hun tog det helt cool. Hun sagde bare: “Det er der jo ikke noget unormalt i,” og så jokede hun lidt, som hun nu plejer.
LÆS OGSÅ: BREAKING: Ung mor springer ud som lesbisk
“Hvis Sasja er glad, er jeg glad”

(Foto: Privat)

Sasja og Jonna har et godt forhold, og de to snakker om alt, fortæller moren. (Foto: Privat)


Sasja fortæller, at det har betydet meget for hende, at moren, Jonna, har taget det roligt og støttet hende i valget. Og Jonna slår fast, at hun altid vil stå bag sin datter.
– Jeg synes bare, at det er dejligt, at hun endelig har fundet ud af, hvem hun er, og hvad der gør hende glad. Hvis Sasja er glad og lykkelig, så er jeg glad og lykkelig, fortæller Jonna til Realityportalen.dk.
– Jeg synes selv, at jeg tog nyheden meget fint. Det kom selvfølgelig lidt bag på mig – og så alligevel ikke. Vi har jo snakket lidt om piger før. Men vi jokede og pjattede bare med det efterfølgende, som vi jo altid gør.

SE BILLEDERNE: Ung mor i vild forvandling
Glad for svigerdatteren
Jonna har allerede mødt Sasjas nye kæreste flere gange, men nu, hvor forholdet er officielt, ser hun frem til et tættere forhold til sin nye svigerdatter.
– Ja, jeg har mødt Julie nogle gange, og jeg regner da med, at det bliver noget mere nu, hvor det er officielt mellem de, fortæller Jonna, som indtil nu har et positivt indtryk af hende.
– Julie virker som en rigtig sød og jordnær pige, og Annalia er ifølge Sasja rigtig glad for hende og omvendt. Det er super vigtigt, og jeg synes, at det er skønt.

Se flere billeder af Sasja og hendes mor i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Særudgave af ‘De unge mødre’: Fra ung mor til ung mand
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.