'De unge mødre'-Peter forenes med sønnen Lucas

I sidste weekend smuttede Peter forbi Lucas’ skole for at få en snak med sin søn.

Af Emilie Holm Egebro - 11. maj 2015 kl. 19:25

Det er snart et helt år siden, at ‘De unge mødre’-deltageren Peter Søborg så sin 10-årige søn Lucas. Dette, for ikke at skabe for mange konflikter. Han har sønnen med ekskæresten Christina, som også deltog i ‘De unge mødre’.
I dag danner han par med Katherina, som også var med programmet. De venter sammen deres tredje barn til juni.
Lucas og Peter blev dog genforenet sidste weekend. Det skete i forbindelse med en forlænget weekendtur til København, som Peter og Katherina havde planlagt.
– Det første jeg gjorde, da vi ramte København, var, at tage toget mod Ballerup. Mod min søn Lucas. Jeg tog hen på hans skole i håb om at få ham at se igen. Og det lykkedes mig, skriver Peter på sin blog og fortsætter:
– Da Lucas fik øje på mig, kom han løbende hen i mine arme. Hvor var det dejligt. Vi satte os ud på en bænk og snakkede om året, der er gået.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Vores søn skulle hedde Andreas Cornelius
Udvekslede numre

Peter er i dag sammen med Katharina (FOTO: SBS/Krestine Havemann)

Peter er i dag sammen med Katharina (Foto: SBS/Krestine Havemann)


Den lykkelige genforening mellem far og søn endte med en nummerudveksling. Men desværre ventede der dårlige nyheder for Peter.
– Inden jeg sendte ham tilbage til sin undervisning, udvekslede vi numre, så vi igen kunne tale sammen en gang imellem. Desværre kan jeg nu konstatere, at hans nummer ikke længere er aktivt, så jeg kan ikke komme i kontakt med ham alligevel, forklarer Peter og slutter:
– Kan kun efterfølgende glæde mig over, at jeg fik fortalt ham, hvor højt jeg elsker ham, og at han ikke er glemt.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.