'De unge mødre'-Melissa jubler: Flytter sammen med sin forlovede

Hvis alt går vel, flytter Melissa sammen med sin forlovede, René, i løbet af året.

De unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 19. juni 2015 kl. 7:25

I januar afslørede Melissa Nethe Ploug fra ‘De unge mødre’, at kæresten René havde friet til hende. Alligevel lever det forlovede par stadig ikke under samme tag. Dette skal der dog laves om på nu.
– Vores næste skridt bliver, at vi skal have fælles adresse. Vi har rækkehus på tegnebrættet, og vi vil gøre det rigtigt første gang. Det er fantastisk tæt på Joshuas kommende skole, Vibeholmskolen, hvor jeg selv gik hele min folkeskoletid, forklarer Melissa og fortsætter:
– Forhåbentlig flytter vi ‘allerede’ sammen i år, hvis salget af Renés lejlighed går igennem.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa sender videohilsen: Jeg har fortalt min historie
Nyt job
Foruden en fremtidig flytning sker der også andre ting i Melissas liv. Hun har nemlig fået nyt job.
– Jeg er startet som kunderådgiver i Telia på deres store kontor på Holmbladsgade på Amager. Der startede jeg sidste måned, og jeg er virkelig glad for det, siger den unge mor og fortsætter:
– Den eneste ulempe er dog, at arbejdstiderne ikke er børnevenlige, da de hedder 9-17. Men så er jeg priviligeret at have René i mig liv, fordi han så henter Joshua og er her til, jeg kommer hjem. Ofte hygger vi også, indtil Joshua skal puttes, så vi kan forberede os til den fælles adresse.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa: Kæresten presser på for flere børn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.