'De unge mødre'-Maria: Sådan går det med kæresten

I sidste afsnit af ‘De unge mødre’ blev seerne præsenteret for Maria nye kæreste, men noget har ændret sig siden optagelserne.

De unge mødre
Af Maiken Støvring - 25. marts 2014 kl. 20:00

Det var en glad Maria, der i sidste afsnit af ‘De unge mødre’ tog kæresten Brian med til scanning. På daværende tidspunkt havde parret kendt hinanden i en måned, men sådan står det ikke længere til.
– Vi gik fra hinanden dagen inden nytårsaften. Han trængte til familietid, og det havde jeg fuld forståelse for, så vi gik stille og roligt fra hinanden, fortæller hun til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg holder stadig utrolig meget af Brian, og jeg ville nok tage ham tilbage, hvis jeg fik chancen. Men lige nu har han brug for at finde sig selv, og jeg ved ikke, hvor lang tid, det tager.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria: Sådan er mit liv med Borderline
Har ikke opgivet håbet
Selvom forholdet til Brian lige nu er sat på standby, har Maria ikke opgivet håbet om den helt store kærlighed. Dog har hun en række krav, som fyren skal kunne opfylde.
– Min kommende kæreste skal vide, at min søn kommer i første række. Så skal han kunne se hvem jeg er, og været 100 procent loyal, slår hun fast.
Se ‘De unge mødre’ hver tirsdag på Kanal 4 klokken 21.00.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.