'De unge mødre'-Malene: Derfor er min datter stadig anbragt

Malene Christensen er kommet ud af en langvarig depression, men hun er ikke klar til at få sin datter hjem endnu.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. marts 2016 kl. 10:36

Malene Christensen, der er kendt fra ‘De unge mødre’, kæmpede i flere år en lang kamp mod depression og selvskade. Kort tid efter hun havde født sin datter Annabel, gik hun med til en frivillig anbringelse af datteren.
– Jeg benægtede først selv, at der var noget galt, men inderst inde vidste jeg jo udmærket godt, at den var helt gal. Det blev faktisk kun værre og værre, skriver Malene Christensen i et blogindlæg.
Det blev til et langt forløb med kommunen, sagsbehandlere og et mor/datter-hjem i Aalborg. Malene Christensen begyndte hos en psykolog, og datteren Annabel blev anbragt hos Malenes mor og stedfar.
Psykologhjælpen hjalp, og efter halvandet år i behandling kom Malene Christensen helskindet ud på den anden side.
– Det var faktisk rart at snakke med en om, hvordan jeg havde det, og hvor fanget jeg egentlig følte mig, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Tidligere Inge Yvonne: Derfor hedder jeg Malene
Hun skal nok komme hjem igen 

Seks-årige Annabel (Foto: Privat)

Annabel (Foto: Privat)


Malene Christensen er i dag kommet ud af sin depression, har fået en fast bolig og er gået i gang med at tage en uddannelse. Hun skriver på bloggen, at hun har fået styr på sit liv igen, men datteren Annabel bor stadigvæk hos Malenes mor og stedfar.
– Jeg savner hende hver eneste dag, og jeg har mest af alt bare lyst til at hente hende hjem, men det kan jeg ikke bare, skriver hun.
Malene Christensen forklarer også, at kontakten til datteren Annabel aldrig har været bedre. Til trods for det, har Malene fortsat kun samvær med datteren hveranden fredag.
– Jeg har ikke følt mig klar til at bede om hjemgivelse endnu, da jeg vil være sikker på, at hun ikke pludseligt vil reagere negativt på samværene igen, som hun gjorde i starten, skriver hun.
Her kan du læse hele Malenes blogindlæg om sin datters anbringelse.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.