'De unge mødre'-Katherina glæder sig til fødslen

Katherina kan næsten ikke vente med at holde sin nyfødte datter i armene.

De unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 22. juni 2015 kl. 13:30

Peter og Katherina fra ‘De unge mødre’ venter inden længe deres tredje barn sammen. Datteren er sat til at komme til verden mellem den 23. juni og 4. juli, og parret ser meget frem til den store dag.
– Graviditeten går fortsat, som den skal. Jeg har fået lidt vand i kroppen – belastende. Selv mine ballerinasko klemmer, skriver Katherina på sin og Peters blog og fortsætter:
– Tiden er snart gået, og så er vores drøm af en datter i vores arme gået i opfyldelse.
LÆS OGSÅ: Katherina fra ‘De unge mødre’ er gravid
Far-Peter er klar
Det er dog ikke kun Katherina, der er klar til den lille datter. Far-Peter gør også, hvad han kan for, at alt er i den skønneste orden.
– Jeg kan mærke, hvordan fødslen nærmer sig. Ikke bare på min krop, men også på manden. Er du sindssyg, hvor kan den mand fikse meget på rekordtid, skriver Katherina og fortsætter:
– Jeg havde ytret, at vores seng og farve på væggen ikke ville harmonere godt med farven babylyserød eller svagt lilla. Og bum, så havde vi nye møbler, nyt gardin og væggen var malet. Der findes kun én ting, min mand ikke kan, og det er at føde børn, men han er så til gengæld dygtig til at lave dem.
LÆS OGSÅ: Ærlige Katherina fra ‘De unge mødre’: Mit liv stoppede
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.