'De unge mødre'-Julie flytter fra kæresten

Det er slut med kærligheden for Julie og Tim fra ‘De unge mødre’, og den unge mor er flyttet tilbage til hovedstaden.

Af Jonas Sand - 17. juni 2015 kl. 8:55

Det er slut mellem Julie Boraso Heinesen og kæresten, Tim Mortensen. Som Realityportalen.dk tidligere har fortalt, så var der mange problemer i parrets forhold. Og Julie bekræfter nu, at det er endeligt slut.

Julie og Tim er ikke længere kærester. (Foto: Privat)

Julie og Tim er ikke længere kærester. (Foto: Privat)


Ja, jeg er helt og aldeles single, så alt min tid tilhører kun min datter nu, fortæller Julie til Realityportalen.dk.
– Det gik galt på mange måder. Vi havde ingen tillid tilbage, og skænderierne voksede og voksede bare. Efter et stort skænderi fik jeg nok, så jeg pakkede mine ting, og jeg er ikke vendt tilbage siden.
LÆS OGSÅ: Forholdet knaser hos ung mor
Tilbage til København
Julie er dog vendt tilbage. Ikke til kæresten Tim eller den fælles lejlighed i Holbæk, som de fandt sammen for kort tid siden. Men hun er vendt tilbage til hovedstadsområdet, som hun ellers forlod i sin jagt på kærligheden.
Vi er flyttet til Amager, hvilket jeg er så glad for. Nu kan Melia være meget mere sammen med sin far, fortæller Julie, der holder tankerne på afstand ved at arbejde på livet løs på Bakken.
Det er formentligt ikke kun Julie, der er glad for at komme tilbage. Hendes eks-kæreste, Sonny, der også er far til Melia, har tidligere udtryk sin utilfredshed med, at Julie flyttede til Holbæk.
– Jeg frygter, hvad det kommer til at betyde for mig og Melia. At jeg ikke er der ligeså meget i hendes opvækst, hvis det er, at Julie har tænkt sig at blive boende der, når Melia starter i børnehave, skole og hvad der ellers kommer fremover, sagde han tilbage i april.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Trekantsdrama i ‘De unge mødre’
Kærlighedsliv på pause
Julie skal bare nyde livet med datteren Melia i den kommende tid. (Foto: Privat)

Julie skal bare nyde livet med datteren Melia i den kommende tid. (Foto: Privat)


Julie nyder i øjeblikket sin tid med datteren Melia, og de to får masser af tid alene sammen i den næste tid. Den unge mor er nemlig slet ikke interesseret i at få en ny mand ind i deres liv.
– Mit kærlighedsliv er sat big time på pause. Jeg skal ikke have en ny mand i mit liv før om meget, meget lang tid, slår Julie fast over for Realityportalen.dk.

Du kan opleve Julie og datteren Melia i den kommende sæson af ‘De unge mødre’, der kommer på Kanal 4 til efteråret.
Se videoen, hvor Sonny fortæller om sin store utilfreds med Julies beslutning:
 

 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Julie flytter sammen med kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.