'De unge mødre'-Hannah: Sådan ser hendes datter ud i dag

'De unge mødre'-Hannah: Sådan ser hendes datter ud i dag

Der er sket meget med Hannah og hendes datter, siden de medvirkede i ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 16. september 2015 kl. 19:10

Hannah Isabelle Cordt var med i den første sæson af ‘De unge mødre’, og meget er sket i hendes liv, siden hun deltog i programmet. Men der er også sket meget hos datteren Angela, der er blevet noget ældre.
Hun er i dag 10 år gammel og går i fjerde klasse, og så har hun fået sig en fritidsaktivitet, der tager meget af hendes tid.
– Angela har det rigtig godt. Hun bruger det meste af sin fritid på skøjtebanen, efter hun startede til kunstskøjteløb sidste år. Hun er allerede nået på konkurrence plan, siger Hannah til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor fandt kærligheden i Egypten
Bor ved faren
Angela bor i dag ved sin far og har gjort det de sidste to år, men det er ikke planen, at det skal blive ved med at være sådan.
– Det var planen, at hun flyttede hjem til sin far i Roskilde, og så skulle jeg flytte til byen med hendes lillesøster kort efter. Det blev dog udskudt på grund af min uddannelse, siger Hannah.
Nu er jeg endelig blevet færdigudlært, så nu er der ikke noget, der forhindre os i at rykke videre. Så inden for det næste halve år ligger vores bopæl forhåbentlig i Roskilde, og når der sker, laver vi en 7/7-ordning. Det var Angelas oprindelige ønske.
I galleriet over artiklen kan du se, hvordan Angela ser ud i dag.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.