'De unge mødre'-Ditlev brød sammen for åben skærm

Ditlev kunne ikke holde tårene tilbage, da han skulle se sin datter for første gang i et år.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 17. april 2015 kl. 14:42

Forholdet mellem Nanna og Ditlev, der blev kendt i programmet ‘De unge mødre’, gik i stykker i slutningen af 2012, og siden er det kun gået ned ad bakke for parret. Den unge mor blev blandt andet meldt til kommunen af Ditlev, og til sidst brød forholdet mellem de to helt sammen.
Det resulterede i, at Ditlev ikke så datteren Malucca i mere end et år, men det blev der ændret på i denne sæson af ‘De unge mødre’, hvor han fik lov til at komme på besøg. Nanna havde dog et krav til eks-kæresten inden besøget.
LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’
Ingen gråd
Den unge mor havde på forhånd gjorde det klart for Ditlev, at det kun var deres fælles datter, han besøgte. Men derudover måtte han også hanke lidt op i sig selv, mens han var der.
-Jeg vil slet ikke have, han græder. Så må han gå ud på toilettet eller gå lidt væk, for hun (Malucca, red.) er en meget følsom pige. Hun kan godt mærke, hvis man er ked af det, og hun vil gerne trøste. Men det er sådan et ansvar, som hun ikke skal have, fortæller Nanna i afsnittet.
I første omgang lykkedes det dog ikke helt for Ditlev at holde tårene tilbage, og han måtte derfor lige bruge nogle sekunder på at blive helt klar til at møde Malucca.
Du kan se eller gense det rørende klip herunder.

LÆS OGSÅ: ’De unge mødre’ i krise: Seerne flygter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.