'De unge mødre'-deltager er gravid med ny kæreste

Efter mindre end et halvt års forhold kan den unge mor nu afsløre, at parret skal være forældre.

Af Louise Vilsbøl - 21. maj 2019 kl. 9:04

I efteråret fortalte Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’, at hun havde valgt at gå fra kæresten Sebastian, som hun har datteren Emliy med. De to nåede at danne par i tre år, men til sidste var følelserne bare væk. Kort tid efter fandt Simone dog de kærlige følelser frem igen, da hun mødte Kasper, som hun for første gang viste frem, da hun ankom på den røde løber til Reality Awards tilbage i januar.

Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange
På det tidspunkt havde de to turtelduer dannet officielt par i en måned, så det er gået stærkt for Simone og Kasper, for til november skal de to nemlig være forældre.
– Jeg er 16 uger henne præcis idag. Min graviditet var ikke planlagt, og vi havde faktisk ikke snakket så meget om børn, men da jeg var gravid, gik der ikke så længe, før vi vidste, at vi godt ville have det. Selvfølgelig er det meget tidligt i forholdet, fordi vi kun har ses siden august, men vi har kendt hinanden i en del år, og vi var begge sikre på, at vi skulle være sammen for altid, fortæller Simone og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Vi havde faktisk kun været kærester i 3 måneder, men har ses som kærester i 7-8 måneder, men jeg var længe om at ville have titel på, fordi jeg skulle først vide, det var det helt rigtige, og han skulle først kunne med min datter, ellers havde det ikke kunnet fungere, hvis Emliy ikke kunne lide ham. Hun kommer først.
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvad der især var hårdt for Simone ved at gå fra datterens far.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Datteren håbede på en dreng

Foto: Privat


Simone har i forvejen datteren Emliy, som fylder tre år til december , og de kender også allerede kønnet på den lille spire i Simones mave.
– Vi skal have en lille pige! Emliy glæder sig meget til at blive storesøster og snakker meget om det, men hun havde håbet på en dreng. Hun har faktisk hele tiden set, det blev en dreng, så da hun fandt ud af, det var en pige, vidste hun ikke helt, hvad hun skulle sige. Men nu, når vi har købt noget, siger hun “er det til lille søster?” og “Må jeg låne det, til hun kommer”. Så hun er meget sød og snakker tit om hende og kysser faktisk også tit min mave, fortæller Simone med et smil.
LÆS OGSÅ: Ung mor dropper planer om donorbarn
Simone blev i går overrasket af familie, venner og ‘De unge mødre’-kollegaerne med et babyshower, som man kommer til at kunne se i den kommende sæson af programmet, hvor man altså også kan følge Simones graviditet.
– Dagen i går var helt ubeskrivelig, jeg havde slet ikke set den komme, at nogle af mine veninder samt de andre unge mødre ville stå i min stue, ja og selvfølgelig en masse kameramænd og tilrettelæggere. Men hold da op, hvor er jeg taknemmelig for alt det, de havde gjort, så flot de havde pynte op, og alt det de havde fundet på. Jeg glæder mig til at se det, når det kommer i tv, slutter Simone.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten