'De 3 Wichmanns' på hjemmebane: Fra Nykøbing Falster til Los Angeles

Til poolparty i Los Angeles med Justin Bieber, til boksekamp i Mike Tysons hus og til Superbowl med Lionel Richie. Det er sådan hverdagen ser ud for de tre Wichmann-søskende Joachim, Adam og Amalie, som lige nu kan opleves i deres eget show ”De 3 Wichmanns” på Kanal 4.

Af Helle Bill Madsen - 3. oktober 2015 kl. 13:50

De er oprindeligt fra Nykøbing Falster, men deres tøjfirma Forrest & Bob har bragt dem til det ultimative partymekka Los Angeles i Californien, hvor de lever livet i overhalingsbanen med kendisser og kropsfiksering. Realityportalen.dk møder dem et lidt mindre glamourøst sted, nemlig i familien Wichmanns brune parcelhus i Nykøbing Falster med udsigt til sukkerfabrikken og Grønsund, hvor de tre søskende er vokset op.
– Vi er stadig bare tre bonderøve fra Nykøbing Falster. Vi har bare været på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og har skabt os nogle gode forbindelser. Ingen af os tre har en uddannelse eller et speciale i noget som helst, fortæller storebror Joachim, der udover sin studentereksamen har en fortid som model.
Trioen begyndte deres eget smykkefirma, som så blev til et tøjfirma i 2008. Da det blev en succes i Europa, ville de tre også gentage succesen i USA. Sammen med lillebror Adam og lillesøster Amalie har de boet i en toværelses lejlighed i Los Angeles de sidste fem år, og lige nu ser det ikke ud til, at de tre søskende er på vej hjem til Nykøbing Falster.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea har været til tandlægen: De fandt 15 huller
Gode Falster-gener
– Det er selvfølgelig et lidt usikkert liv, vi liver, fordi vi ikke har et 8 til 16-job. Vi skal hele tiden ud at netværke. Vi er afhængegige af at blive set de rigtige steder med de rigtige mennesker. Og selvom det i vores tv-show ser ud som vi ikke laver særligt meget, bruger vi faktisk ret meget tid på at ”brande” os selv og være på de sociale medier, siger Amalie, der er flokkens kønne ansigt udadtil og hende, der har alle de gode forbindelser.
De tre Wichmanns er ikke i tvivl om, hvor deres trang til et liv i glimmer og glamour stammer fra.
– Det er helt klart vores far, Ole, som har et entertainer-gen i sig. Han er 71 år, men arbejder stadig på fuld tid i sin tandlægeklinik. Han kan simpelthen ikke lade være. Han kan komme hjem flere timer efter lukketid, fordi han faldt i snak med en af sine patienter. Vores mor Lise-Lotte er lidt mere stille end vores far på trods af, at hun er 14 år yngre end ham. Vores far er vild med, at vi har fået vores eget tv-show, og han stiller gerne op til sjov og spas, når vi er på, fortæller de tre glamourøse falstringer.
Se ‘De 3 Wichmanns’ hver onsdag kl. 21.25 på Kanal 4.
SE OGSÅ: Adam får farvet øjenbryn af Amalie
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.