Dansk realityhunk har scoret 12 år yngre kæreste

Endnu en gang har ‘Banditten’ fra ‘Kongerne’ fundet sig en betydeligt yngre kæreste.

Af Katja Gasiorowski - 6. oktober 2019 kl. 8:58

Noget tyder på, at ’Banditten’ fra ‘Kongerne – Helt til Hest’ og ‘Kongerne – Vilde i Varmen’ er til yngre piger, og de er tilsyneladende også vilde med ham.
Tilbage i 2015, da han medvirkede i ’Kongerne’, kunne han efter sin deltagelse annoncere, at han havde fundet kærligheden – eller faktisk var det ham, der blev scoret af en ni år yngre gymnasieelev, som kastede sin kærlighed på ham, efter de havde mødtes på Crazy Daisy i Haderslev.
LÆS OGSÅ: Banditten tænder på intelligente piger
Siden er der sket meget hos Bandittens, der nu har rundet 33 år. Under ’Kongerne’ havde han det borgerlige navn Mark Kean Andersen, men efter et besøg hos en numerolog, er navnet nu blevet ændret til Marzello Lorenzo Celvin med det formål at slippe af social angst, som han udviklede efter sin deltagelse i programmerne.
Derudover har Marzello også rykket teltpælene op i Haderslev og har nu fået base i Kolding, hvor han bor sammen med en ny kæreste, som han har været sammen med det seneste halvanden år. Hun hedder Iben og er 21 år.
– Det skal jo passe lidt sammen. Jeg er jo ung og vild i det, siger Marzello om sin 12 år yngre kæreste og tilføjer, at det kan godt være, at der står 33 år i hans pas, men han er nok kun et par 20 i hovedet, lyder det fra den selvironiske jyde, der lever af at være DJ.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens eks med i nyt program: Vil være rollemodel

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Banditten’ fra ‘Kongerne’ får hjælp til at komme i kontakt med det modsatte køn.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Kæresten er ikke papmor

Marzello har datteren Saseline på 9 år fra et tidligere forhold. Hun bor i Aarhus med sin mor, og ifølge ham ser han sin datter, som går i anden klasse, hver anden eller hver tredje uge. Kæresten har endnu ikke mødt datteren, men det håber han sker i fremtiden.
– Jeg tænker bare, at hun skal lige være lidt mere moden, i stedet for at skulle springe i ud det at være papmor allerede. Det er måske lidt tidligt for hende at tage ansvar for det, fortæller ham.
LÆS OGSÅ: WOW! Realitypar indgår VILD aftale om familieforøgelse
Parret har også taget snakket om at få fælles børn, men ønsket er at flytte i hus først, lyder det fra eks-’Kongen’.
Han tilføjer, at han håber at medvirke i mere tv, hvis det rigtige tilbud kommer. Eftersom den tidligere ’Kongerne’-deltager er lykkeligt optaget, så er datingprogrammer udelukket, ligesom alderen også kan være en begrænsning, erkender han.
– Jeg vil gerne lave noget reality igen. Noget sjovt og spændende, så hvis de ringer til mig og spørger, om jeg har lyst til at være med i et program, så er jeg da meget interesseret.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt