Danmarks største 'De unge mødre'-ekspert: Her er finalisterne

Vi har fundet de to finalister, der skal kæmpe om titlen som Danmarks største ‘De unge mødre’-ekspert.

Af Jonas Sand - 7. december 2015 kl. 14:56

Realityportalen.dk og Kanal 4 har i den seneste tid ledt efter Danmarks største ‘De unge mødre’-ekspert, og nu er konkurrencen nået til sit sidste led, hvor vinderen skal findes.
Derfor er vi nu stolte af at præsentere de to personer, der skal kæmpe om æren og retten til at kalde sig ‘Danmarks største De unge mødre-ekspert’. Og vi skal bruge jeres hjælp til at afgøre det.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 søger modne mødre
Blandt mere end 100 ansøgere har vi i sidste ende fundet 35-årige Karina Petersen fra København og 29-årige Martin Dragsbæk fra Aarhus V. De mener selv, at de er kandidater til titlen. Og vi er helt enige.
Men hvem er den største ekspert – og fan – af de to? Der skal du hjælpe med at vurdere. Se de to deltageres korte video herunder og deltag i afstemningen nederst i artiklen.
Se også billeder af de to finalister i galleriet over artiklen.
 

 

Hvem er 'Danmarks største De unge mødre'-ekspert?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

På mandag den 14. december stiller begge finalister op hos Egmont Publishing i Hellerup i København, hvor de sammen med Kanal 4 og Realityportalen skal dyste om den fornemme titel. Der kommer ligeledes to repræsentanter fra ‘De unge mødre’. I kan se det hele  på Realityportalen.dk i næste uge. Stay tuned.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’ vender tilbage

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor har Cecilya ingen kontakt med sin far

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sabrina: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.