Daniel efter 'Popstars'-exit: Motivationen er øget

Den talentfulde sanger vil ikke droppe drømmen om en musikkarriere.

Af Mikkeline Andersen - 24. september 2014 kl. 13:40

I går måtte Daniel forlade drømmen om at vinde ‘Popstars 2014’. At det netop blev ham, der skulle forlade programmet, kom ikke som den store overraskelse for ham, selvom han havde fået megen ros fra dommerne.
– Jeg vidste det godt. Dommerne havde sagt til mig, at de ikke kunne se, hvor jeg er indenfor pop. Dommerne mener, at jeg er rock/reggae, men det ved jeg ikke, hvor de har fra, siger Daniel til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg siger selv, at jeg er en singer songwriter, der ikke lige ved, hvilket tøj, han skal tage på. Jeg er nemlig ikke god til at sætte tøj sammen.
LÆS OGSÅ: Daniel indrømmer ‘Popstars’-flirt
Opgiver ikke sangkarrieren
Inden ‘Popstars’ gik i gang overvejede Daniel at droppe musikken. Men det har ændret sig.
– Jeg vil klart fortsætte arbejdet for at blive sanger. Det har øget min motivation at være med i ‘Popstars’, fordi man har haft muligheden for at bruge hele sin dag på musik, fortæller Daniel.
Men det er ikke kun en øget motivation, som Daniel kan tage med sig hjem
– Jeg har lært meget om mig selv. Særligt, at jeg ikke skal gå ind til nye ting med en negativ holdning, men i stedet være mere open-minded. Til de forskellige ting vi har lavet, er det gået godt, selvom jeg har tænkt, at det ville blive nedern.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’: Halvdelen af seerne er væk
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser