Dagen før premieren: ‘Paradise’-babe ville ikke være med alligevel

Hun havde ellers glædet sig i flere måneder, men dagen før premieren på ‘Paradise Hotel’ 2020 gik hun helt i baglås.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. juni 2020 kl. 7:10

Fra ‘Paradise Hotel’ blev optaget i vinteren 2019 og frem til, at det skulle vises på tv, gik der næsten et år. I alt den tid glædede 22-årige Ida Christiansen til, at hun skulle prøve kræfter med ‘reality-livet’ og genopleve hele eventyret fra Mexico.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

– Jeg havde glædet mig sindssygt meget til, at ‘Paradise Hotel’ skulle vises på tv, og jeg forestillede mig, at nu skulle jeg ud og have det her party-liv. Jeg havde glædet mig til alle de oplevelser, der fulgte med. Men det sjove er, at dagen før premieren, havde jeg pludselig ikke lyst. Jeg havde slet ikke lyst til, at det var det, der skulle ske, fortæller Ida til Realityportalen.

Sådan følte hun blandt andet, fordi hun gennem lang tid havde festet og taget en masse ufornuftige valg. Så på en måde havde hun allerede udlevet det, hun havde drømt om.

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe: En svær tid at være alene i

– Da jeg fik mailen med datoen, så blev jeg glad og inviterede folk med til premieren. Det var først dagen før premieren, jeg gik i baglås, siger hun.

Trak sig fra alt opmærksomhed

For den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager var det også lidt af en omvæltning at lande fra Mexico, hvor hun i flere uger havde levet i en bobble, hvor hotellet var hele ens verden. Der skete så mange ting i livet, at hun ikke kunne følge med, og hun var ikke klar til endnu et skift, som premieren på ‘Paradise’ jo ville medføre.

LÆS OGSÅ: Daniel og Camilla: Det kan ikke vare for evigt 

– Derfor trak jeg mig fra det. Jeg valgte ikke være aktiv på Instagram, stoppede med at svare journalister, og jeg stoppede også med at se ‘Paradise Hotel’, siger Ida, der ikke kunne genkende den Ida, hun så på skærmen, for det var blevet et overstået kapitel for hende.

Efterføgende har Ida haft nogle perioder, der har været psykisk hårde, og hun har derfor haft nogle måneder, hvor hun ikke har arbejdet, men har brugt tid på at finde ro og stabilitet, og nu er hun igen klar til et job. For cirka halvanden måned siden flyttede hun sammen med sin kæreste Daniel Diem i en lejlighed i København. De to fandt sammen i begyndelsen af 2020.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Jonass og Anne: Sådan går det i dag

Ida understreger, at Mexico har været en oplevelse for livet og noget, hun bestemt ikke vil være foruden. Hun har lært nogle dejlige mennesker at kende, som hun stadig ses med i dag.

– Jeg har ikke fortrudt, at jeg var med i ‘Paradise Hotel’, men jeg fortyder tidspunktet, jeg valgte at være med. Jeg var ikke klar. Jeg var ikke mentalt klar til at skulle rejse afsted. Jeg ville ønske, jeg havde ventet, så jeg var mere stabil.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah tager næste skridt i forholdet