Claudia Rex: Sådan er min drømme fyr

Danseren er atter blevet single, og fortæller nu, hvordan hun ser sin drømmefyr.

Af Dan Bjerggård - 1. februar 2014 kl. 15:58

Efter bruddet med komikeren Joakim Ingvarsen i slutningen af december, har ’Vild med dans’-baben, Claudia Rex atter været tilbage på kødmarkedet. Og den smukke kvinde ved da også, hvad hun går efter i drømmefyren.
-Min drømmefyr skal være en rigtig mand. Han skal være maskulin, måske en håndværker-type, men samtidige skal han selvfølgelig være sød og ordentlig, fortæller Claudia til Realityportalen.dk og understeger, at udseendet ikke er det vigtigste for hende.
-Selvfølgelig må han gerne være lækker, men jeg har ikke en speciel type, som jeg går efter. For mig er hans personlighed vigtigere, gode værdier og at vi har en fantastisk kemi sammen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Claudia Rex er den lækreste danser
Har ikke travlt med at finde en ny

Claudia dannede par med Mads Laudrup i sidste års 'Vild med dans'. (Foto: Instagram/claudirex)

Claudia dannede par med Mads Laudrup i sidste års ‘Vild med dans’. (Foto: Instagram/claudirex)


Claudia Rex og Joakim Ingvarsen dansede sammen i 2012, og da Claudia i sommeren 2013 blev single efter fire år sammen med parkour-instruktøren Martin Coops, begyndte hun at date komikeren. Men efter bruddet har Claudia brug for at noget tid som single.
-Det er rigtig dejligt kun at være mig selv, og at være single. Jeg holder rigtig meget af Joakim, og vi er forsat rigtig gode venner. Vi var helt enige om at slå op, netop fordi vi var blevet mere venner end kærester. Så lige nu vil jeg have noget Claudia-tid, og så må drømmefyren vente lidt, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Her er Geggo’s nye kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.