Claudia er 'Årets ku' godt'

Den smukke dansemus vandt torsdag aften en ‘Zulu Awards’ for sit flotte udseende.

Bikini island, vild med dans
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. april 2014 kl. 14:05

Torsdag aften løbe den årlige ‘Zulu Awards’-prisuddeling af stablen, hvor landets kendiser var samlet for at hylde og fejre hinanden.
Det gjaldt også for dansegodten Claudia Rex, der var nomineret til en ‘Zulu Awards’ i kategorien ‘Årets ku’ godt’. Her var hun oppe imod et stærkt felt af hotte babes, nemlig Sarah Grünewald, Jeanette Ottesen, Eva Harlou og Stephanie Potalivo.
Men det blev altså dansemusen Claudia Rex, der løb med sejren som ‘Årets ku’ godt’.
– Det er da vildt. Jeg er meget beæret, siger Claudia Rex om prisen til Ekstra Bladet og fortæller, at hun selv troede, at Sarah Grünewald ville vinden prisen.
Den mørkhårede skønhed er da heller ikke helt uvant med at vinde priser. Blandt andet vandt hun tilbage i 2012 ‘Vild med dans’ sammen med dansepartner Joakim Ingversen, som hun for en stund efterfølgende også dannede par med.
Det forhold er dog slut for længst, og nu danner Claudia Rex par med den landskendte dj og musikproducer Kasper Svenstrup.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Se min nye kæreste
Spiser 60 flødeboller
Den mørkhårede skønhed indrømmer, at hun har noget af en sød tand. Og det er specielt flødeboller, som den ellers meget slanke dansebabe, har en absurd svaghed for, afslører Claudia Rex over for Ekstra Bladet.
– Jeg kan sagtens spise fem pakker med 12 i om dagen. Men det er altså to uger siden, jeg sidst har spist nogen, siger hun til avisen.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Sådan er min drømme fyr
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.