Christina Maria fra 'Paradise': Her er min kæreste - Her & Nu

Christina Maria fra 'Paradise': Her er min kæreste

Paradise-baben svæver på en lyserød sky for tiden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. juli 2016 kl. 11:03

Så er der dårligt nyt til de drenge, der går og drømmer om at score årets vinder af Miss Paradise konkurrencen på ‘Paradise Hotel’. Christina Maria har nemlig fundet sig en fyr, der har taget hende med storm. Og faktisk er det ikke en helt ny fyr, den tidligere paradiso ser.
– Jeg har fået en kæreste, og jeg har aldrig været så forelsket, som jeg er nu. Vi har faktisk kendt hinanden i omkring 4 år, og vi var sammen længe, men så gik vi fra hinanden. Men da jeg så kom hjem fra Paradise Hotel, genoptog vi kontakten, og vi har været sammen siden, fortæller Christina Maria til JuicyPlay.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sådan blev årets Mr. og Mrs. Paradise udvalgt til programmet
Gik glip af sin ungdom
Den tidligere ‘Paradise’-babe fik som 23-årig en slem hjernerystelse, der gjorde, at hun var nødsaget til at holde sig hjemme i stedet for at gå ud med vennerne. Hun valgte derfor at leve sin anden ungdom i Mexico.
– Jeg havde ikke været i byen i over et år på grund af min hjernerystelse, men jeg var så frustreret og trængte til at komme ud. Så var han der lige pludselig, fortæller Christina Maria til JuicyPlay og uddyber:
– Jeg elsker ham mere, end jeg nogensinde har elsket nogen, og han er den eneste, jeg vil leve med. Ingen andre har betydet så meget for mig som ham, og jeg vil aldrig såre ham. Jeg har aldrig før haft en kæreste, som jeg vil have børn med eller noget.
Se billeder af Christina Maria øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Video: Se de vildeste kys på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Denne paradiso skal have lavet større bryster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.