Christiane om reality: Det er en del af vores kultur

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor er dommer på Kanal 5’s store satsning ‘Popstars’, og hun synes bestemt, at det er dejligt at lave reality.

Ninja Warrior, Vild med dans
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. august 2014 kl. 11:50

Der er efterhånden ikke det, smukke Christiane Schaumburg-Müller O’Connor ikke har lavet inden for den danske underholdningsbranche. Og reality er ikke ukendt for den smukke tv-vært, som blandt andet har lavet programmer som ‘Zulu Kvægræs’, ‘Danmarks Næste Topmodel’, ‘Stjernerne på slottet’ og naturligvis Tv2’s kronjuvel ‘Vild med dans’. Så når hun nu er blandt de tre dommere i Kanal 5-satsningen ‘Popstars’, er hun bestemt ikke nybegynder.

Smukke Christiane Schaumburg-Müller O'Connor til dette års TV Pris. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

Smukke Christiane Schaumburg-Müller O’Connor til dette års TV Pris. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


Og med hendes erfaring inden for tv og entertainment, har hun også en klar holdning til reality-tv.
– Jeg synes, at reality-tv er dejligt, siger Christiane smilende til Realityportalen.dk, da vi møder hende til dette års TV Pris.
– Reality-tv er en del af vores kultur, det er en del af vores sendeflade. Det er en del af samtiden, kan man sige, og hvorvidt man ser det eller har en holdning til det, det er jo ens egen sag.
LÆS OGSÅ: Emil Thorup: DR laver også reality
Ud med type-casting
Men Christiane understreger, at for hende er der stor forskel på, hvad der er reality, og hvad der er god reality.
– Jeg kan godt synes, at det kan blive for typecastet. Jeg kan godt lide, når reality kommer tilbage til den oprindelige form, hvor det er ægte og med helt almindelige personer. De er interessant, når man løbende i programmet finder ud af, hvad det er, de repræsenterer, i stedet for at man til castingen går ind og allerede ved, hvad det er, man gerne vil havde, og udvælger efter det, siger hun.
Det er også en af grundene til, at den blonde tv-darling medvirker som dommer i ‘Popstars’. Her går de medvirkende gennem en udvikling i programmet, og det er det, der er spændende at følge, mener Christiane, der sammen med Medina og Søren Rasted skal finde Danmarks næste store popstjerne.
– ‘Popstars’ er også et realityprogram, men det er “almindelig” personer, der gerne vil være popstjerner og ikke de “typiske” realitypersonligheder, som vi er lidt vant til. Det er helt almindelige mennesker, som vi lærer at kende gennem programmet. Og det er sådan, at jeg personligt godt kan lide reality.
Popstars har premiere søndag den 7. september kl. 20.00 på Kanal 5.
LÆS OGSÅ: Gifteklar kendis har afdød mor med
LÆS OGSÅ: Medina udgiver ny single
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.