Christiane nødsaget til at sælge ud af sin garderobe

Den smukke stjerne er flyttet i lejlighed og har i den anledning afholdt loppemarked.

Af HER&NU - 13. februar 2016 kl. 09:47

I forbindelse med L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müllers skilsmisse, har parret solgt deres kæmpevilla på 272 kvadratmeter i Hellerup. Det har krævet, at den smukke vært har måttet skille sig af med en stor del af sin prangende garderobe, da hun nu er flyttet i lejlighed.
I sidste uge holdt Christiane derfor et kæmpe loppemarked, hvor man kunne købe den modebevidste værts aflagte tøj til spotpriser.
– Det hele begyndte, da jeg skulle flytte og sortere mit tøj. Problemet er ikke, at jeg shopper meget, det er, fordi jeg gemmer alt. Hvert et stykke tøj har en historie, og jeg kan huske, hvad der skete, da jeg havde det på. Jeg havde tøj helt tilbage fra ‘2900 Happiness’, siger Christiane til Her&Nu.
Se billeder af Christiane øverst i galleriet. 
LÆS OGSÅ: Medina og Christiane: Vores tips til modeugen
LÆS OGSÅ: Christiane efter bruddet med L.O.C.: Sådan er vores forhold
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.