Christiane deler ærligt billede efter fødslen

Nu er vi ét skridt tættere på at få lille Constantin at se.

Af Louise Vilsbøl - 29. september 2016 kl. 12:43

Alle Christiane Schaumburg-Müllers 352.000 følgere på Instagram har ventet i spænding siden i søndags, hvor hun fødte sin og Liam O’Connors søn Constantin. Alle venter på at se et billede af den lille fyr, men vi må vente lidt endnu.
Til gengæld har Christiane lagt det første billede ud af sig selv efter fødslen, hvor hun er træt og uden makeup, men mere lykkelig end ord kan beskrive, som hun selv skriver i sine hashtags.
Indtil nu har der ellers kun været et billede af moseskurven med Constantins fødselskort og babybog i, og så et billede i går af Dawson fra ‘Dawsons Creek’, der græder, som afslørede, at Christiane var ramt af den berømte tudedag, der indtræder 3-4 dage efter ens fødsel.
LÆS OGSÅ: Christiane efter fødslen: Han ligner sin mor på en prik
Men med det nye billede kommer vi en lille smule tættere på et billede af lille Constantin, som er viklet ind i sin dyne i mors favn. Desværre kan man ikke se ham, men Christiane skriver, at de er lykelige og vasker meget tøj, og så tilføjer hun:
– Og så er det frem med tøjet, der kan knappes nemt op, det havde jeg ikke lige tænkt over.
Se det fine billede af smukke Christiane herunder.
LÆS OGSÅ: Positiv graviditetstest gjorde Christiane angst
LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.