Christiane afslører navnet: Det skal vores søn hedde

Tv-værten og rapperen har lagt sig helt fast på et navn til deres kommende søn.

Af Jonas Sand - 16. august 2016 kl. 11:02

Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O’ Connor stod tidligere i år igen frem som par og annoncerede i den forbindelse, at de ventede en lille dreng senere i år. Og parret har allerede lagt sig fast på et navn, selv om drengen endnu ikke er kommet til verden.
Han kommer nemlig til at bære navnet Constantin, afslører Christiane på bloggen chrichri.dk.
– Det er meget specielt, når man kender navnet på det lille væsen i mavsen. For os er han allerede en lille Constantin. Han kan ikke komme ud og ikke ligne en Constantin, for det er allerede hans navn. Hverken Liam eller jeg kender nogle, der hedder navnet, eller har nogen forudfattet association til det, skriver hun.
VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester
LÆS OGSÅ: WAUW: Se Christianes flotte forvandling
Mange overvejelser
Christiane fortæller, at parret egentligt havde navnet på plads, længe før han overhovedet blev undfanget, så krævede det alligevel lidt overvejelser, inden det kom til at ligge helt fast.
– Selvom vi var ret så sikre i vores valg, skulle vi lige udelukke en masse andre navne for at være helt på den sikre side. Mange smukke, fantastiske, irske navne var oppe at vende, og jeg må sige, at vi havde nok sikre navne til at få trillinger – firlinger, you name it, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Gravide Christiane fastslår: Det er ikke en ups’er
LÆS OGSÅ: Christiane: Dét plager mig under graviditeten
LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Her er hemmeligheden bag min krop
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.