CHOK! Testet for corona: Karsten Ree ramt af vejrtrækningsbesvær og feber

Janni og Karsten Ree er netop blevet testet for coronavirus. Karsten har haft slemme symptomer, mens Janni har hovedpine og lettere trykken for brystet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. oktober 2020 kl. 15:18

Janni, Karsten og hunden Cobra har natten til i dag overnattet på et hotel i Nordjylland, da Janni skulle holde en bogreception med bogen Golddigger, hvor hun ville støtte Knæk Cancer gennem salget af bøgerne.

Det var planen, at 75-årige Karsten Ree skulle være med til det hele, men han måtte gå glip af det meste af arrangementet.

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner ‘Forsidefruer’

– Vi blev nødt til at lægge ham tidligt i seng på hotelværelset. Han har feber, ondt i halsen og vejrtrækningsbesvær. Så vi har lige lavet et stop i Herlev, hvor vi begge er blevet testet for coronavirus, siger Janni til Realityportalen, da parret er på vej hjem til Vedbæklund.

Siden har hun også selv fået det dårligt.

– Jeg har lidt trykken for brystet, hovedpine og ondt i halsen, når jeg synker, siger Janni.

Karsten har fået det lidt bedre, men han har stadig feber, lidt ondt i halsen og vejrtrækningsbesvær.

Karsten og Janni Ree (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

Venter på svar fra coronatest

Denne eftermiddag skulle Janni og Karsten have lavet optagelser med Nathali og deres barnebarn, men det har de desværre været nødt til at aflyse, lige som de også måtte aflyse interviewaftalen med Realityportalen.

Både Karsten og Janni er blevet testet tidligere, men det er første gang, de er syge og mærker symptomerne. De har ikke været i en bestemt situation, hvor de tænker, at dér kunne de være blevet smittet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

– Jeg har været til træning og ude og handle flere gange. Det kan jo være alle mulige steder. Karsten har også været på jagt, fortæller Janni, mens hun sidder i bilen.

– Der var tre mænd til den jagt, siger Karsten.

Nu må parret vente på svar på testen. De håber ikke, at de igen skal spærres inde på Vedbæklund, da de som så mange andre også er lidt coronatrætte.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk