CHOK: Sådan er det gået ‘Luksusfælden’-deltager

Det er gået over al forventning for Dorte.

Af Louise Vilsbøl - 28. september 2021 kl. 21:00

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ fik den enlige mor Dorte fra Valby hjælp af eksperterne Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen, som sparede hende for hele 232.000 kroner. Dorte klarede at holde sit budget, og eksperterne forudså, at hun ville være gældsfri om tre år og ti måneder, men nu ser virkeligheden anderledes ud.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘Paradise’-hunk er født som kvinde

– Det går rigtig godt, jeg holder mit budget og har faktisk fået betalt fire af mine kreditorer ud. Det vil sige, at det jeg skulle have betalt de fire, har jeg sat op på de andre, så det går lidt hurtigere. Jeg håber på at være gældsfri indenfor de næste to år, men jeg har ikke rigtig regnet på det, fortæller Dorte og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre ‘Paradise’-fyren Chris fortælle om sit kønsskifte.

– Og så er jeg startet i noget terapi, så jeg kan få den nødvendige hjælp i forhold til det personlige, så det er rart at være kommet i gang med. Det er en proces, synes jeg. Jeg har selvfølgelig min søn hver dag, som gør mig glad. Men jeg tror, det er alt det bagved, der skal arbejdes med. Det skal nok komme.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

I programmet fortalte Dorte, at hun har opgivet at være glad, men nu tror hun på, at det skal hun nok blive. Hun er godt tilfreds med sin deltagelse i ‘Luksusfælden’ og den måde, hun bliver fremstillet på i programmet.

Vil starte på uddannelse

Det er især vigtigt for Dorte at kunne ane målstregen forude i forhold til at blive gældsfri, fordi hun har store drømme, når hun er ude på den anden side.

– Jeg kunne godt tænke mig at finde noget større at bo i sammen med min søn og at videreuddanne mig til kontorassistent, så det går jeg også lige og venter på, at jeg kan komme i gang med.

Det er især de to drømme, der fungerer som motivation for at kunne komme hurtigere af med gælden, så hun kan komme videre med sit liv.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl